LADEN

Typ om te zoeken

Wat te doen met Klondex (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Goud

Wat te doen met Klondex (Tom Lassing)

Kleine kans dat u dit aandeel (nog) heeft, maar als dat het geval is, dan staat u voor een te nemen beslissing.
Gisteren werd bekend dat Hecla het bedrijf over wil nemen voor een cash bedrag van $2,47 per aandeel, of een combinatie van 0,6272 Hecla aandeel per aandeel Klondex en een aandeel in de te vormen Canadese onderneming waar de twee Canadese mijnen van Klondex in zullen worden ondergebracht.
Ik ga mijn zoon, die Klondex, net als ik ook in bezit heeft, aanraden om te gaan voor de $2,47 per aandeel. Hij maakt er zo ongeveer een dollar winst per aandeel mee.
Ik kocht Klondex zelf voor een veel hoger bedrag en ik zit er ook niet in voor de snelle winst. Hecla heb ik ook al aandelen in, dus ik ga voor de tweede optie.
Zo hou ik mijn kansen warm in de goudsector. Overigens verwacht ik nog geen vuurwerk van Klondex Canada. Ik vrees dat het een zware dobber voor dat bedrijf gaat worden.
Gisteren schoot de koers van Klondex omhoog tot rond de 2,20. Nog altijd zit er dus enige koersruimte tussen het bod en de beurskoers. Waarom?
Waarschijnlijk omdat er ook direct een rechtszaak is aangekondigd. Enkele aandeelhouders vinden het bod met de 59% premie boven de beurskoers te laag. Ik weet niet of een rechter daar in mee zal gaan.
Ik heb gisteren zowel aandelen Klondex als Hecla bijgekocht. Hecla verloor namelijk 12% en dat vond ik een mooi koopje. De drie Klondex mijnen in Nevada zijn voor Hecla een enorme aanwinst. Ik wil daar wel in beleggen.

goudaandelen.com

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *