LADEN

Typ om te zoeken

Voorspellen van de markt

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Voorspellen van de markt

Eén van de belangrijke lessen van Martin Armstrong is dat je voorspellingen kan doen als je de juiste geldstromen in beeld kan hebben.
Aan de geconstateerde geldstromen kan je conclusies hangen. Zoals Armstrong het zelf zegt, als je weet dat je een ander land gaat aanvallen, dan ga je je geld alvast strategisch herplaatsen. Als jij die herplaatsing van gelden als analist weet te vinden en weet te herkennen, dan kan je akelig nauwkeurige voorspellingen doen.
Je moet slechts toegang hebben tot de info over de geldstromen EN er vervolgens de juiste conclusies er uit trekken.
Martin Armstrong ontdekte dat al die partijen achter de schermen op de grondstoffenmarkten actief waren. Hij hoefde dus niet alles te weten, hij hoefde slechts te weten wat er op de grondstoffenmarkten gaande was.

martin armstrong
De kracht van zijn model was de zwakte van de spelers in het veld. De mensen met macht zijn en waren hongerig naar geld en hun acties waren en zijn dus zichtbaar in de grondstoffenhandel.
Martin doorzag via zijn analyses hun spelletjes en wist er van te profiteren.
Hij maakte daarmee dus geen vrienden, zeker niet omdat hij zijn analyses openbaar maakte. Hij ontmaskerde in feite via het bekendmaken van de transacties in de grondstoffenmarkten de complotten. Uiteindelijk kan je er dan op wachten dat ze je dan ‘weg’ willen hebben.
15 jaar geleden voorspelde Martin dat de economie eind 2015 zou barsten vanwege de uit de hand gelopen overheidsschulden. Mag hij er na 15 jaar een paar maanden naast zitten? Een jaar?
Het is opmerkelijk te noemen dat hij 15 jaar geleden al ‘wist’ dat de overheidsschulden nu een probleem zouden zijn. Hoe ‘wist’ hij dat? In feite omdat bepaalde problemen in een te voorspellen volgorde voorkomen. Dat is niet nieuw. Hij heeft zelf ontdekt dat er een 8,6 jaar cyclus bestaat. Hoog naar laag en visa versa. En binnen die 8,6 paar passen keer op keer dezelfde stappen en fouten.
Mensen zijn wel intelligent, maar niet zo slim. Ze blijven hun reptielenbrein gebruiken als het om geld en macht gaat.

www.beursaccent.nl

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *