LADEN

Typ om te zoeken

Virtual Reality (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Virtual Reality (Tom Lassing)

De wereld om ons heen veranderd snel. Wie had tien jaar geleden nog gedacht dat de Smartphone (Die al sinds 1998 bestaat) ineens zo’n vlucht zou nemen? Ikzelf had al sinds 2001 een smartphone. In 2006 was ik die al zat. Enkele jaren later wist Apple een enorme hoeveelheid mensen alsnog aan de Smartphone te krijgen. Samsung, LG en vele andere fabrikanten wisten iedereen die geen Apple wilde kopen aan zich te binden.
Het punt is alleen, nog altijd zijn we gebonden aan een apparaat in onze handen en kijken op een klein scherm waar we met vingers of stylus op moeten drukken.
Dat kan heel anders.
Virtual Reality en hologram technologie kan ons verlossen van het schermpje. We zien dan in de lucht het ‘scherm’ en we kunnen in de lucht aanwijzingen doorgeven aan de computer of hoe we dat apparaat op dat moment ook noemen.
Misschien met een bril, maar ik kan me ook indenken dat het een apparaatje is dat je aan je riem meedraagt en dat met één of twee extra punten, bijvoobeeld vanaf de schouders een projectie voor je weet te vormen.
De eerste loopt nog voor gek, de eerste 10.000 personen betalen een vermogen en daarna komt de meute en over tien jaar weten we van de Smartphone alleen nog dat die de GSM heel snel wist te verdrukken, maar dat het slechts een tussefase was en de laatste stap voor we eindelijk los gingen van een fysiek scherm.
Welke bedrijven houden zich bezig met deze technologie?
U vindt meer informatie in Beursbox Extra, de betaalde variant van Beursbox.nl

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *