LADEN

Typ om te zoeken

Veranderingen onder Biden

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Veranderingen onder Biden

Wat gaat er veranderen onder president Biden?
Als je het gaat vergelijkt met de acht jaren Obama, dan kan ik het kort houden… vrijwel niets.
Vergelijk je het met de vorige vier jaar, dan zal Biden het meeste dat is ingezet weer terugdraaien.
De vijandige houding naar Iran toe zal echter blijven. Biden is namelijk een heel grote fan van Israël. Zonder dat had hij immers geen kandidaat kunnen worden.
Syrië zal ook volgens de beleidslijnen van wat Israël wil verlopen.
Afghanistan? Ik verwacht weinig. Het grappige is dat AOC en Trump hier op één lijn staan. Beide willen weg uit Afghanistan. Niet te hard roepen dat Trump wat dat betreft ultra links is.
De oplossing van de economische crisis in geldschepping vinden? Ja, gewoon voortzetten van het oude beleid. Yellen als minister van Financiën, dat is alles in het werk zetten om Wall Street helemaal mee te krijgen. Die hebben op die manier liever Biden dan Trump. Yellen gaat de banken immers geen strobreed in de weg leggen.
Als ze zich maar aan de wet houden.
Dat is de beleidsverandering ten opzichte van de huidige president. Die keek niet naar de wet.
Biden is geen voorstander van een medische verzekering voor iedereen. Die komt er dan ook niet onder zijn bewind. Dat is misschien iets voor een volgende generatie, mits er na Biden er een Democratische president komt.
De VS gaat wel weer samenwerken met haar bondgenoten. We moeten dus weer opletten, want de VS gaat, als een wolf in schaapskleren, weer haar voedselrommel proberen te verkopen in Europa.
Die luizige Obama deals komen dus terug op tafel, waarbij bedrijven hun verantwoordelijkheid kunnen afkopen en dus gif aan ons kunnen verkopen, zonder er rekenschap over af te hoeven leggen. Ik ben nooit een fan geweest van die Amerikaanse handelsovereenkomsten waarbij we die Amerikaanse rommel maar moeten slikken. Dát gaat nu weer een bedreiging worden.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *