LADEN

Typ om te zoeken

Veel geld verloren op de beurs? (Susan Hayes-Culleton (Vectorvest))

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Veel geld verloren op de beurs? (Susan Hayes-Culleton (Vectorvest))

Ben je ook geschrokken van de beurscorrectie? Heb je ook veel geld verloren?
Onderzoeken laten keer op keer zien dat een ruime meerderheid van de particuliere beleggers geen geld verdient op de beurs. Soms is er winst, soms verlies, maar structureel rendement maken lijkt weggelegd voor weinigen. Hoe kan dat? Hebben beleggers dan niet de juiste informatie? Nee, er is eerder te veel informatie over de economie en de beurzen, dan te weinig.

Het heeft alles te maken met emoties. Overschatting wanneer het langere tijd voor de wind gaat en paniek zodra we verrast worden door een (forse) correctie.
Veel beleggers vergeten de risico’s in hun portefeuille goed te spreiden en de risico’s per positie vooraf, al bij het eerste kooporder (of verkooporder), te managen.
Uniek aan VectorVest is dat het de mogelijkheid biedt om zelf succesvol te beleggen en tegelijk de gelegenheid om VectorVest-portefeuilles te volgen.

VectorVest toont iedere dag op basis van de marktanalyse of het een goed moment is om in te stappen. Op dit moment raadt VectorVest het kopen van aandelen niet aan (slot 8 februari).

VectorVest is ingericht om onmiddellijk door het nieuws, de afleiding en ruis heen te kijken en letterlijk in seconden de aandelen te pakken met een lange termijn groeipotentieel, consistentie en voorspelbaarheid (sterke financiële performance). Fundamenteel sterke aandelen, die in combinatie met technische indicatoren een grote kans hebben om te gaan stijgen.

Dit gaat snel en eenvoudig:

Download en open VectorVest, log in en klik op de tab “Viewer” en kies “Stock viewer”. Daar tref je direct de top tien lijst van aandelen met de hoogste VST (Value, Safety and Timing). Combineer dit met de Comfort Index (CI). Deze indicatoren zijn alle uniek, alleen bij Vectorvest, en worden elke dag actueel bepaald.

Je kan ook een modelportefeuille volgen.
VectorVest Modelportefeuille #1 bestaat uit 5 aandelen. De portefeuille leverde 244% rendement op vanaf 2002.
VectorVest Modelportefeuille #2 bestaat uit 8 aandelen. Het leverde 184% rendement op vanaf 2002.

Beleggingsfondsen brengen (hoge) kosten in rekening. VectorVest niet. Volg simpelweg de portefeuille. Spreiding tussen portefeuilles is uiteraard mogelijk.

Diversificatie is dus eenvoudig:

  1. Stap alleen in als VectorVest groen licht of de marktomstandigheid en kies dan alleen de beste ondergewaardeerde aandelen.
  2. Volg desgewenst een VectorVest-portefeuille.
  3. Volg nog een VectorVest-portefeuille.

Zonder fondsbeheerkosten.

Wil je tijd besparen en een uitstekende beleggingsrendement op korte en lange termijn?

Volgende week zaterdag 17 februari vlieg ik over van Ierland naar Nederland voor het speciale VectorVest-seminar. We zijn te gast bij Beursbox in Best.

Geen verkoopsessie, maar gewoon drie uur lang concrete uitleg hoe het werkt, hoe wij ermee werken en hoe VectorVest mij al jaren is staat stelt om een consistent hoog rendement te behalen en tijd te besparen.
Graag tot de 17e!
Susan HayesCulleton
VectorVest Europe

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *