LADEN

Typ om te zoeken

Vastgoed beleggingen

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Vastgoed beleggingen

Wat moet je kunnen om succesvol in onroerend goed te kunnen beleggen?
Steeds meer particulieren ‘beleggen’ noodzakelijk meer in onroerend goed. Veelal is de vorige woning niet verkocht, maar wordt deze nu noodgedwongen aangehouden en als ze geluk hebben ook al verhuurd.

Wat er bij verhuren duidelijk mee wordt, is dat vastgoed kan dienen als een inkomstenbron als de opbrengsten maar hoger liggen dan de kosten.
En kosten zijn er, want panden moeten onderhouden worden en de belastingdienst en gemeente willen ook graag regelmatig hun handje ophouden om hun deel van jouw bezit en eventuele winst op te strijken.
Vastgoed blijkt, ondanks de kosten toch één van de belangrijkste bronnen te zijn voor onverwachte rijkdom.
Heel wat ondernemers hebben aan den lijve ondervonden dat ze op de lange termijn meer met hun ’toevallig’ verworden onroerend goed verdienen, dan met hun oorspronkelijke onderneming.
Een eerste pand werd aangehouden en verhuurd en met de opbrengst werd in geld in een tweede pandje gestoken en maand na maand komen de huurpenningen binnen. Een tweede tak in de onderneming is geboren.
Of er werd spotgoedkoop een pand aangekocht. Iemand moest er met de nodige haast vanaf en een ondernemer greep de kans aan om tegen lage kosten iets moois te kopen. De keuze is dan verhuren, of flippen. Flippen houdt dan in, een beetje opleuken en tegen een fors hogere prijs opnieuw in de markt brengen.
De opbrengst kan maar zo tienduizenden euro’s zijn en als je dat een keer gedaan hebt, dan smaakt het naar meer.
Er zijn heel veel mogelijkheden, maar de partijen die er al actief zijn, die vertellen u liever niet hoe het werkt. Maar iemand uit een ander land vertelt graag wel hoe het werkt, want u ‘raakt’ zijn markt toch niet als u in België of Nederland op de vastgoedmarkt actief gaat worden.
Een zeer succesvolle Engelsman (100 miljoen pond is hij ondertussen al waard) komt 8 november naar Nederland. In voorbereiding op die dagsessie is er op 14 oktober een gratis voorbeschouwing in mijn kantoor in Best.
In een twee en een half uur durende sessie krijgt u – helemaal gratis – alvast van een Nederlandse expert de nodige voorinformatie.
Zo weet u of uw investering van de gehele dag op 8 november (ook die dag is met nog geen 100 euro kosten een koopje) interessant is.
Het worden op 14 oktober maximaal twee sessies en het aantal stoelen is beperkt. Ik heb nu eenmaal geen jaarbeurshal kantoor staan. Meldt u hier aan voor de Bestse sessie. (informatiepagina waarop u zich dan eventueel kunt opgeven)

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *