LADEN

Typ om te zoeken

Uw eerste Crypto stappen (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Uw eerste Crypto stappen (Tom Lassing)

Van veel beleggers hoor ik dat ze die nieuwe ontwikkeling rondom Crypto’s wel interessant vinden, maar dat ze de eerste stappen niet durven zetten.
Ik herken dat.
Het heeft alles te maken met de fase waar we in zitten. De pioniers hebben namelijk bewezen dat het werkt en de eerste 5% is nu al druk doende geworden.
U moet u realiseren… U zit als het om Crypto’s gaat niet meer in de groep die achteraf bezien waarschijnlijk al wel de grootste winsten gehaald heeft. Die fase is voorbij.
U kan wel hopen op een x1000 voor bitcoin, maar dat zit er niet meer in.
Daarmee is echter deze ontwikkeling of desnoods deze ‘hype’ niet voorbij.
Er liggen nog heel veel zaken in de toekomst. Enorme winsten en enorme koersdalingen gaan nog komen.
Net zoals dat in iedere andere markt het geval is. Het punt is alleen, de Crypto’s en dan vooral de techniek er achter, zijn een punt in de geschiedenis dat we later terug zullen gaan zien als een kantelpunt.
De koersbeweging binnen de waarde van bijvoorbeeld bitcoin mag dan in de hype fase zitten, de ontwikkeling van Cryptotechnieken zoals de Blockchain zelf zijn nog maar net begonnen.
Het is van groot belang dat u zich op de hoogte stelt. Het is ook heel verstandig om in staat te zijn er mee om te kunnen gaan. Open dus uw eerste transactie en koop wat Cryptomunten. Al was het maar om wat ervaring te hebben als u er later wel serieus mee gaat werken. Het heeft namelijk de nodige voordelen, waaronder de lage transactiekosten bij internationale overboekingen.
Dat kan per overboeking van onder de 10K tot wel 70 euro schelen. Het ligt er aan welke bank u tot nu toe gebruikte.
Ik had mezelf makkelijk 500 euro aan bankkosten kunnen besparen als ik een jaar eerder was overgestapt op Crypto currencies.
Binnen de Crypto markt zijn er deelmarkten. U kan gaan voor enkele munten en hopen op koerswinsten. Simpelweg bitcoins kopen en vasthouden had u de laatste jaren duizenden procenten op kunnen leveren. Ik heb zelf recent in twee weken tijd een 50% winst gemaakt en gerealiseerd op een paar gekochte ethereums.
U kan ook actief gaan traden in cryptoparen. Bijvoorbeeld bitcoin tegen monero, of bitcoin tegen ethereum.
U kan ook crypto tegen fiat munt gaan traden. Bijvoorbeeld dollar tegen bitcoin.
Dan is er ook nog de ICO markt, waarbij ondernemers steeds meer Crypto tokens uitbrengen als zijn het een soort aandelen. Dit is de grote hype van 2017 geworden. China heeft nu even paal en perk gesteld en dat was hard nodig.

Op zaterdag middag 7 oktober gaan Leon Berkers en Tom Lassing een presentatie geven en u heel helder maken hoe u Crypto’s kunt kopen en hoe u er eventueel in kan handelen. We gaan ook kijken naar de ICO markt en bespreken wat die voor u kan betekenen.
U krijgt van ons de documentatie mee, zodat u alles thuis rustig na kan kijken en zelf kan uitvoeren. U krijgt zelfs ons lijstje met selectie criteria mee. Het lijstje dat wij zelf ook gebruiken om nieuwe ICO initiatieven te analyseren.
Als u zich voor de bijeenkomst opgeeft, dan mag u ons ook vooraf al uw vragen toesturen. Zo kunnen we die middag ook heel gericht terugkomen op vragen die bij u leven.

Geef u hier op voor deze unieke middag.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *