LADEN

Typ om te zoeken

US Option Traders is ermee gestopt (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

US Option Traders is ermee gestopt (Tom Lassing)

De laatste jaren heb ik heel prettig samengewerkt met de mannen van US Option Traders. Samen met hen hebben we, mede dankzij sponsoring van het bedrijf achter www.beursrekening.nl, drie keer de “Dag van de Optiebelegger” georganiseerd. Dat was geen enorme happening, omdat optiebeleggen nu eenmaal minder populair is als aandelen beleggen, maar het waren wel heel leuke dagen.

Commercieel werden we er als ondernemers niet veel wijzer van, maar het waren vooral voor de bezoekers heel leerzame dagen waarbij we ook als optiebeleggen collega’s elkaar eens een dag meemaakten.
Na de eerste Dag van de Optiebelegger hebben we als collega’s nog gezellig geheel spontaan bij mij een BBQ gedaan. Dat zijn leuke herinneringen.
De US Option Trader service behaalde voor de klanten niet de rendementen die ze zich als doel gesteld hadden. Als dat het geval is, dan wordt het ook steeds moeilijker om de business gaande te houden en jezelf en de klanten te motiveren om door te gaan.
Kan je het rendement verbeteren? Ligt het aan je kennis, je kunde, of aan een aanhoudende slechte markt voor de methode waarmee je werkt?
Dat laatste kan heel goed, zeker als je met slechts enkele optiestrategieën werkt. Ik herken zelf in bepaalde optiesstrategieën met geschreven opties een cyclus van zeven jaar en in die zeven jaar kan je met bepaalde strategieën 2x enorm scoren, doe het drie keer aardig en 2 jaar hang je rond de nul procent.
Als die twee slechte jaren toevallig achter elkaar vallen, dan ben je zuur.
Jammer dat ze het niet gered hebben.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *