LADEN

Typ om te zoeken

Stand van zaken Detroit Vastgoed

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Stand van zaken Detroit Vastgoed

Afgelopen maand heb ik twee rechtszaken tegen de overheid gevoerd en gewonnen. Het ging daarbij om toezeggingen van de overheid rondom huursubsidie die gedaan waren, maar niet tot uitkering gekomen waren.
Eind deze maand wordt er in totaal 25.000 dollar overgemaakt.
Helaas voer ik nu ook nog enkele rechtszaken tegen huurders die weigeren de huur te betalen. Hierbij gaat het vooral om uitzetting, zodat ik de huizen kan gaan verhuren aan huurders die wel de huur willen betalen.
Vandaag is er een gesprek met een potentiële huurder die in één keer heel het appartementen complex wil huren. Ik moet een concessie doen v.w.b. de hoogte van de huur, maar voordeel is dat ik dan wel twee jaar verzekerd ben van een 100% bezetting van de appartementen. Het zou veel goedmaken. Ik hoop dus dat de zaak beklonken kan worden.
Dezelfde huurder heeft ook interesse in drie huizen, maar hier hou ik nog even de boot af. Eerst maar eens een eerste contract sluiten en geld zien, dan eventueel nog meer verhuur aan dezelfde organisatie. Ik wil niet te afhankelijk worden van één partij zonder dat die partij ooit een dollar naar me overmaakte.
Zou ik me wel te afhankelijk maken, dan voorzie ik late heronderhandelingen over bijvoorbeeld de afgesproken huur hoogte etc. In zo’n situatie wil ik niet terechtkomen.
Al met al begint het er al leuker uit te zien. Ik ben door de Corona crisis door een diep dal gegaan met de huizen. Voordeel is wel dat de huizenprijzen zo’n 100% hoger liggen ten opzichte van toen ik ze kocht.
Ik zou nu dus ook kunnen liquideren en er dan toch positief kunnen uitspringen. Niet mijn intentie, maar het is wel prettig dat die mogelijkheid er ook is.

Meer over mijn woningen in de VS op deze site

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *