LADEN

Typ om te zoeken

Spaargeld op de goudrekening (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Spaargeld op de goudrekening (Tom Lassing)

Stel even, u bent er wel uit, mijn argumenten tegen de euro onderschrijft u en u wilt een deel van uw spaargeld ook liever in goud of zilver bewaren.
Wat te doen?
Mijn visie is dat u maximaal drie maanden door moet kunnen komen met zilveren en gouden munten de u in de buurt bewaart. In de buurt kan zijn in huis, maar kan ook zijn op een veilige plaats ‘in de buurt’.
Er zijn steeds meer aanbieders die kluisruimte bieden.
De rest van het spaargeld zou in mijn ogen in goud en zilver moeten worden aangehouden en dan liefst buiten Europa.
Zo kan de overheid er niet aankomen.
Gaat immers de economie volledig onderuit, dan zal de overheid proberen te graaien in het vermogen van haar burgers.
De makkelijkste manier is door spaarrekeningen te confisqueren, of door een nieuwe munt in te voeren. Als u uw geld in euro’s op bankrekeningen hebt staan, dan bent u gefundes fressen voor de overheid.
Wilt u zo kwetsbaar zijn en blijven?
Bij enkele goede goudrekening aanbieders kunt u goud en zilver kopen en dan bepalen in welke land en bij welke externe aanbieder u het wilt bewaren. Zo heb ik goud in Canada, Singapore, Australië, Londen en Hong Kong liggen.
De kans dat de overheid er nu nog aan kan komen is vrij klein. Wel geef ik het bezit netjes aan. Ik verzwijg niet dat ik vermogen heb. Het ligt alleen buiten bereik van overheid en banken.
Wel zo veilig.
Ik kan me dat goud laten uitkeren in geld via een debet card, of via overboeking naar een rekening van mijn keuze. Ik kan zelfs kiezen op welke manier ik het uitgekeerd wil hebben. Ze bieden vaak meerdere valuta aan en onder voorwaarden is uitlevering in edelmetaal ook mogelijk. Slim is dat echter niet, omdat het veel kost. Immers moet het dan ingepakt, verzekerd en verzonden worden. Dan is uitkeren in geld en hier te lande weer goud kopen veel slimmer. De vraag is echter waarom je dat zou willen…

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *