LADEN

Typ om te zoeken

Rentenieren, de droom van menig belegger

Beleggers Nieuws Besparen Laatste Nieuws

Rentenieren, de droom van menig belegger

Rentenieren, droom van menig belegger

Mijn vermogen bij NEO Finance is nu gegroeid tot ruim 84.000 euro en iedere maand komt er nu netto ruim 700 euro aan rente bij. Ik herinvesteer dus nog altijd en dat houdt dus in, dat mijn vermogen per maand 700 euro voor mij aan het sparen is. Had ik die rente niet, dan had ik iedere maand 700 euro moeten storten om het account zo hard te laten groeien.
Er komt een moment dat ik ga stoppen met herinvesteren. Op dat moment stopt dus de groei van het account maar krijg ik er wel een maandelijks inkomen uit. Als ik me zou houden aan de pensioenleeftijd, dan gaat dat moment over zo’n acht jaar in.
Ik kan me dat eerlijk gezegd nog niet zo goed indenken. Mijn leeftijd heeft me heel geniepig een beetje ingehaald.
Ik was al vrij laat met het alsnog sparen voor mijn pensioen, maar zoals het nu gaat, is het toch nog op tijd.
Met het huidige rendement zal het vermogen ongeveer iedere zes jaar verdubbelen. Ik moet dus nog wel proberen om in twee jaar liefst zo’n 20.000 euro extra op het account te krijgen. Dat is dus zonder de rente die er hoe dan ook al op komt. Ik moet dus proberen om een bedrag net zo hoog als de rente iedere maand zelf nog bij te storten. Een mooie uitdaging. Wie gaat dat winnen, ik, als ik er voor werk, of mijn geld door er voor te beleggen in leningen…

Tags

1 Reactie

 1. Eppo 13 januari 2024

  Deutsche Bank mogelijk geïnteresseerd in ABN AMRO

  zaterdag 13 januari 2024

  Media: Deutsche Bank mogelijk geïnteresseerd in ABN AMRO

  Deutsche Bank is in toenemende mate bezig met het versterken van zijn positie en overweegt daarmee overnames van Europese sectorgenoten als Commerzbank en ABN AMRO.
  Dit meldde persbureau Bloomberg op basis van uitspraken van ingewijden.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *