LADEN

Typ om te zoeken

Reactie op “Babyboomers”

Beleggers Nieuws

Reactie op “Babyboomers”

 

Ik ben een babyboomer (1947) maar ben niet akkoord met de stelling van Pablo. (Zie zijn artkel hier onderaan de pagina: http://www.progainbv.nl/tom/display.php?List=1&;N=530)
Gratis studeren was toen misschien wel zo maar dit maar tot 15 jaar (dat was de leerplicht toen) en dan had vader me nodig in de zaak. Ik had veel liever verder gestudeerd maar dat kon niet. Daar heeft de Belgische staat aan ons niet te veel uitgegeven.
Ik werk nu 50 jaar (van 15 tot 65, misschien wel tot….we zien wel ) ik ga vrijwillig nog enkele jaartjes door. Ik ga niet akkoord met dat wat we verdient hebben door eigen inzet en keihard werken zomaar aan de nietsnutten te schenken die ons land leiden en aan de banken. Dat zijn bodemloze putten die door mijn povere bijdragen toch niet gevuld geraken.
Op al die jaren hebben we reeds genoeg belastingen, btw en taksen allerhande betaald, dat mag eens ophouden.
Ik geef het liever aan onze kinderen en kleinkinderen die het nu veel moeilijker hebben om iets te bereiken maar met evenveel inzet werken als wij vroeger. Dan weet ik tenminste dat het goed besteed is. Zonder hulp van ouders is het voor hen haast niet meer mogelijk om nog een eigen huis te verwerven.
Babymoomers waar ik problemen mee heb zijn de velen die op 52 à 55 met pensioen gaan terwijl ze nog gezond van lijf en leden zijn en zo massaal onze samenleving belasten. Zo zijn er veel in België.
Mensen die na hun 55 ste nog werken is een heel heel kleine groep.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *