LADEN

Typ om te zoeken

Platina VIP status

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Platina VIP status

Gisteren kreeg ik het bericht door dat volgens mij de eerste Nederlander binnen Neo Finance het platinum VIP niveau bereikt heeft!
Daarmee behoor je binnen de Neo Finance investeerdersgroep tot slechts een handvol investeerders die dat al bereikt heeft. Volgens mij waren de platinum VIP’s tot op heden alleen Litouwers die al vanaf het begin bij Neo Finance investeren.
Je moet, om de status te bereiken, een bedrag van 125.000 euro in leningen geïnvesteerd hebben.
Ik zit nu zelf op 55.000 euro, en heb dus nog een forse weg te gaan voor ik zelf die status bereikt heb. Bij 50.000 euro behaalde ik al wel de Gold VIP status.
In het verleden was de VIP status binnen Neo Finance erg belangrijk. Je kreeg bepaalde voordelen en/of kortingen bij een hogere behaalde status.
Zeker de investeerders in Litouwen hadden er voordeel bij. Die konden bij de Goud Status al jaarlijks een keer lunchen met de directie en platina VIP status houders waren nog veel zeldzamer en hadden nog meer toegang tot de leiding van het bedrijf.
Op dit moment is het voordeel beperkter, maar als statushouder kan je wel één of meer gratis extra accounts aanhouden. Ook krijg je al bij de brons status een extra 10% als je je lening terug verkoopt aan Neo Finance. Iets wat ik overigens nooit doe.
15 mrt 2023 om 20:00 uur is er weer een webinar over Neo Finance. Je kan je hier opgeven. Het is gratis.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *