LADEN

Typ om te zoeken

Pillar token is ‘los’ (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Pillar token is ‘los’ (Tom Lassing)

Nadat ik afgelopen zomer samen met Leon Berkers het Cryptorapport uitgaf, was de Pillar de eerste ICO die we live gingen volgen. Voor een bedrag van 0,0005 ether kon de pillar gekocht worden. Ik kocht er zelf 11.000. Leon nam er nog iets meer af.
Het kwam omgerekend neer op grofweg 0,10 dollarcent per token.
Gisteren haalde de koers van pillar de $1,49 al even waarmee de x10 al ruim een feit is. Er zijn wereldwijd 15.046 personen die in pillar zitten. Er zijn in totaal nog geen 80.000 transacties in deze token gedaan.
Daarmee is in ieder geval het rapport een succes. Dat was het echter al, omdat bitcoin, ether en monero ook al fors gestegen waren. Ook latere ico’s en tips richting bijvoorbeeld een succesvolle coin als ripple hebben ook al veel rendement opgeleverd.
Dat echter de eerste ICO na de uitkomst van het rapport nu ook al x tien is, is helemaal mooi. Het was toch voor veel kopers van het rapport hun eerste stap in de ICO wereld.
Vanuit de enquête van vorige week bleek al dat veel beleggers nog altijd de nodige scepsis richting deze markt hebben. Een scepsis die wat ons betreft volkomen terecht is, maar als je na korte tijd je investering terug kan halen, waarom zou je dan niet met je winst eens kijken hoe ver deze gekte gaat?
Daar kan je toch niet slechter van worden?
De vraag is hoe je daar dan in gaat beleggen? Individueel, of bedrijfsmatig? In feite zou je in deze sector een bedrijf kunnen oprichten dat zich volkomen richt op deze markt en dat als bedrijf dan investeringen in de sector doet, maar ook bijvoorbeeld rapporten over crypto’s uitgeeft en presentaties etc. geeft.
Ik ben daar met Leon over aan het bomen. Willen wij ons echt heel gericht bedrijfsmatig richten op deze sector, of houden we het bij de losse en zeer succesvolle aanpak zoals we tot nu toe deden. Daar zijn we nog niet uit.

Dan de pillar token… wat moet je er mee? Hier wordt er commentaar op gegeven

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *