LADEN

Typ om te zoeken

Passief inkomen

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Passief inkomen

passief inkomen

Het bestaan van passief inkomen is één van de grootste leugens in de wereld. Je moest namelijk eens weten hoeveel inspanning het verkrijgen er van vergt!
Hoe meer passief inkomen je wilt hebben, des te harder moet je werken… Dat is dus pertinent geen passief inkomen!
Wie droomt er niet van leven op een tropisch eiland?
Nu, als u dat wilt, verhuis er dan heen en kijk hoe u er kunt leven en werken. Als u niet te hoge eisen stelt, is het misschien best mogelijk om er prettig te kunnen wonen EN werken.
Vooral MLM bedrijven willen u doen geloven dat er zoiets bestaat als een passief inkomen. Ze leggen het uit als inkomen dat voortkomt vanuit je organisatie, maar doen het voorkomen als inkomen dat u krijgt door niets te doen. Kijk maar eens naar mensen die dat passieve inkomen uit hun organisatie daadwerkelijk genieten. Hoe passief is dat inkomen?
Ze werken en reizen zich rot om overal maar te promoten en pushen. Het is allerminst onder de palmboom liggen te luieren.


Altijd maar in de weer om hun “passieve” inkomen in stand te houden. Sommigen hebben letterlijk duizenden mensen onder zich werken die dezelfde droom najagen, maar die het dus (nog) niet gelukt is. Die ene die het inkomen krijgt, die kan echter ook niet luieren, want dan houdt dat ‘passieve’ inkomen snel op.
MLM netwerkmarketing is niet per definitie slecht. Het wordt echter vaak slecht ingezet en misbruikt. Het is vooral GEEN passief inkomen in de zin van inkomen dat zo maar naar je toe komt rollen.
Wilt u echt een passief inkomen, dan zult u moeten beleggen in bijvoorbeeld onroerend goed. Ik kan echter ook al uit ervaring zeggen dat dit eigenlijk ook allerminst passief is… Ben deze week al heel wat uren bezig… Deze week worden er namelijk weer vier woningen aangekocht. Dat vergt het nodige aan tijd. Nog beter is het te beleggen in onroerend goed en het verder administratief aan anderen over te laten… Maar ja met die anderen zul je dan ook de inkomsten moeten delen, al was het maar om hun diensten te kunnen betalen. Dan moet je dus wel heel rijk zijn om je dat te kunnen veroorloven.

Meer over MLM hier.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *