LADEN

Typ om te zoeken

Onderneemster zoekt investeerder(s)

Beleggers Nieuws

Onderneemster zoekt investeerder(s)

Een jonge onderneemster zoekt één tot vier geldschieters om haar bedrijf net even over het omslagpunt heen te financieren.
Het gaat niet om enorme bedragen en naar mijn idee ligt hier een goed bedrijfsmodel aan ten grondslag.
Minimale investering 25.000 euro, maar één investeerder of investeerster goed voor 100.000 euro is ook prima.
Op 14 september komt ze in Best een presentatie geven over haar plannen.
Ik denk dat hier een prachtige kans ligt voor beleggers die tussen de 25.000 en 100.000 durven te investeren in een zakenvrouw met visie.
Een vrouw die ik (Tom Lassing) persoonlijk ken als maatschappelijk betrokken en zeker ook doelgericht.
Een vrouw ook die ik op Internet gebied ga coachen zodat we op dat vlak de kans op succes gaan maximeren.
Hier ligt een kans voor beleggers om ook eens een belegging buiten de beurs te doen. Ik denk dat ze een aantrekkelijk voorstel heeft. Leest u hieronder haar verhaal:

Geachte heer/mevrouw,

Mijn naam is Linda Nooitmeer en ik ben op zoek naar een financiering van €100.000,- van tenminste één of ten hoogste vier investeerders ten behoeve van mijn uitzendbureau Selectiepunt Nieuwegein.

Dit uitzendbureau ben ik op 13 juni 2012 vanuit een franchiseformule gestart. Bij de start was het de bedoeling dat ik mij – gezien mijn achtergrond als freelance Financial controller- zou richten op de markt van financiële en officesupport vacatures.

Echter, vanuit mijn netwerk word ik overmatig benaderd met de vraag om de kandidaat-werving voor vacatures in de zorgbranche uit te voeren en daar heb ik mij de afgelopen twee maanden met succes voor ingespannen.

Ik ben heel blij met het werk dat ik nu doe. Na 7 jaar in loondienst en 5 jaar als éénpitter gewerkt te hebben, heb ik nu echt het gevoel dat ik gestalte geef aan mijn grote wens: “het bouwen van een succesvol arbeidsbemiddelingsbureau met daarbij een stevig kandidatenbestand“. Ik ben er namelijk
– mede door mijn marktonderzoek- van overtuigd dat de zorgmarkt tot 2025 grote kansen biedt en dat degene die in staat is de juiste mensen aan zich te binden de winnaar wordt in de constante zoektocht naar nieuwe zorgmedewerkers. In feite zie ik die overtuiging nu al dagelijks bewaarheid worden.

Ik wil graag snel anticiperen op deze groeimarkt en ik verwacht uitermate slagvaardiger te zijn met een financiering van €100.000,- . Deze financiering zal mij ondermeer de kans geven de noodzakelijke investeringen te doen.

Uiteraard heb ik een financiële onderbouwing van mijn wensen en ik nodig u graag nodig uit voor de presentatie hiervan.

Met vriendelijke groet,

Linda Nooitmeer

 

Wilt u zich opgeven voor de informatieve bijeenkomst op 14 september, of wilt u een individuele afspraak maken, mailt u dan even naar Linda op lindanooitmeer @ selectiepunt.nl ovv “Financiering”.

Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *