LADEN

Typ om te zoeken

Te zot voor woorden

Goud

Te zot voor woorden

Als we kijken naar Goldmoney, dan zien we dat dit bedrijf in 105 landen actief is, waaronder alle Europese landen behalve Nederland.
Het is toch te zot voor woorden dat we in Nederland deze fantatische aanbieder niet kunnen krijgen omdat de AFM in haar onmetelijke wijsheid heeft besloten dat datgene wat Goldmoney doet ineens in Nederland vergunningsplichtig is?
Met welk recht is dit besloten?
Ik kan het antwoord wel geven. Met het dictatoriale recht dat de AFM is gegeven door de politiek.
Heel de wereld kan een account openen, behalve Nederland. In heel de wereld is dit een open business model, behalve in Nederland.
Ben ik dan zo’n idioot dat ik me daar boos over maak, of klopt er hier in Nederland iets niet?
Waar staat de politiek in haar opvatting richting de AFM?
Welke politieke partij durft aan te geven dat Nederland is doorgeschoten met haar beleidsbepaling EN uitvoering EN boetebepaling aan de AFM te geven?
Het feit dat deze opzet in ALLE landen, behalve Nederland legaal is, zegt alles over hoe het in Nederland geregeld is tegenwoordig. Ik ben er niet trots op om in Nederland te wonen als ik moet vertellen hoe wij het in de financiële wereld met de AFM geregeld hebben. Het is een dictatoriaal instituut dat geen plaats in een serieuze democratie heeft. De opzet van de AFM is fundamenteel fout en het is doodeng dat vrijwel niemand dat inziet!
Ik vrees dat ik door mijn opvatting op ramkoers met de AFM lig. Naar mijn idee heb ik het ‘recht’ aan mijn kant, alleen ik kijk naar wereldwijd recht, de AFM slechts naar Nederlands recht.
In Nederland is de AFM koning, keizer, admiraal, rechter en beul.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *