LADEN

Typ om te zoeken

Neo Finance en het Russische gevaar

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Neo Finance en het Russische gevaar

Is een investering in het crowdfunding systeem van Neo Finance nu nog wel verstandig, gezien het feit dat Litouwen misschien ook wel in het vizier van Rusland ligt?
Er zijn om dat te beantwoorden twee dingen heel belangrijk.

  1. Litouwen is deel van de NAVO. Een aanval op één is een aanval op allen. Gezien de zwakte die het Russische leger nu ten toon spreidt, lijkt het niet verstandig of waarschijnlijk dat de Russen heel de NAVO aanvallen.
  2. Litouwen deed ook zaken met buurland Rusland en hoewel de handel beperkt was, ze is nu wel weggevallen. Dit zal dus zeker een negatieve impact hebben. De NAVO stuurt overigens wel wat extra soldaten naar Litouwen en dat is dan weer goed voor de lokale economie.

In Litouwen is slechts een heel kleine oorspronkelijk Russische bevolking aanwezig en die mensen met een dubbel paspoort zijn de laatste dertig jaar vrijwel allemaal volledig geïntegreerd met de Litouwse bevolking. Er is dus geen zogenaamde volksopstand te verwachten zoals we die in Oost Oekraïne zagen. Daar is in Litouwen simpelweg geen achterban voor aanwezig.

Ik zie dus geen enorme extra bezwaren vanwege de huidige Russische dreiging.

Open via deze site je account bij Neo Finance en ontvang 20 euro startersbonus!

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *