LADEN

Typ om te zoeken

Morgen een kans op 1000% rendement (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Morgen een kans op 1000% rendement (Tom Lassing)

Eén van de tips naar aanleiding van het cryptorapport gaat morgen met een offering komen. Ze willen enkele tientallen miljoenen ophalen bij beleggers. Eerder deze week was er een pre sale voor 4 miljoen en dat was binnen 40 minuten voorbij. Ze kregen meer dan 1000 klachten van mensen die te laat waren!
Morgenochtend willen ze waarschijnlijk het tienvoudige ophalen en grote kans dat het ze geen enorme moeite gaat kosten. De gekte in deze markt is immers compleet.
Toch is mijn partner in deze enorm enthousiast. Hij zit morgen dan ook klaar om mee te doen en hij is er wat hem betreft zeker van dat hij zijn investering hierin gaat vertienvoudigen. Ik ga proberen om met zo’n 5 ethereum mee te doen. Een bedrag van tussen de 900 en 1000 euro. Dat vertienvoudigen is een leuke zaak, maar een nieuwe auto koop je er niet van.
Zijn vorige investering deed dat dat vertienvoudingen ook al, dus het is niet zo dat hij het zo maar roept.
U moet nu wel enorme haast maken om het morgen nog te redden, maar het is nog mogelijk om mee te doen.
U moet dan het cryptorapport bestellen en u moet hopen dat uw bank die overboeking snel regelt. We kunnen u dan nog vanmiddag nog alle gegevens toesturen zodat u bitcoins of ethereums kunt kopen waarmee u morgen uw eventuele deelname in de ICO kunt betalen.
Hier kunt u het cryptorapport bestellen

PS: Haalt u het morgen niet… geen nood, er komen meer kansen. Deze hype is nog niet over.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *