LADEN

Typ om te zoeken

Milieuridder

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Milieuridder

Naar aanleiding van een persbericht en een tv optreden van Windcentrale realiseerde ik me ineens dat ik blijkbaar ook een treehugger, groene rakker en milieufreak ben geworden.
Ik heb winddelen in mijn bezit en in feite ook met 15 stuks een aardige hoeveelheid. Ik heb daarnaast ook zonnepanelen op het dak liggen. Ik heb daarnaast ook een eetbare tuin en verbouw een flink deel van ons eten zelf. Heb zelfs kippen voor de eieren en de mest.
Allemaal zaken die ik heel gewoon vind, maar die sommige anderen op TV doen komen. Ik viel bijna van mijn stoel toen ik zag dat je met zo weinig inspanning al ‘speciaal’ genoeg bent.
Daarbij is vooral het hebben van zonnepanelen tegenwoordig nog altijd niet een standaard. Ik begrijp dat niet. Men legt zonder mankeren tegenwoordig makkelijk 15 duizend euro of meer neer voor een nieuwe keuken. Maar als we het hebben over zonnepanelen, dan moet alles nog altijd maar goedkoper worden want…
Dat terwijl zonnepanelen nu al rendabel zijn en veel meer rendement opleveren dan een spaarrekening.
Het installeren is binnen een dag geregeld en kunt u volledig uitbesteden.
Als u dan toch wilt beleggen, begin dan eens dichtbij en ga voor het zekere rendement van energie die u zelf opwekt en ook zelf gaat gebruiken.
Wilt u degelijke aanbieders, mailt u me dan even op tom @ lassing.nl ik heb wat adressen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *