LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 9 september 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 9 september 2019

boeing, 777x

BoJo is naast zijn broer nu ook een minister kwijt. Zijn gok om keihard op te treden in zijn politieke partij heeft nog niet zo lekker uitgepakt. Hij heeft ook nog geen enkele stemming in het parlement gewonnen. Een record!

In Saoedi-Arabië is binnen het ministerie van Energie een flinke shake up gaande. Een lid van het Koninklijke huis heeft nu een toppositie verkregen.

Een nieuwe ramp voor Boeing. Bij een test van de 777X toestellen vloog er een vrachtdeur uit het testvliegtuig. In dat stadium van de tests was dat slecht nieuws.

De investeringen vanuit het VK in Nederland zijn volgens het CBS verzesvoudigd sinds het referendum. Vooral de grote Engelse bedrijven investeerden fors in Nederland. We praten over 80 miljard euro in 2018. Dat was in 2016 nog slechts 14 miljard euro.

Volgens Mark Mobius is goud de plek waar je nu moet zijn… Heeft hij daar verstand van? Hij is wel schatrijk geworden met beleggen. Markt geeft de tip om 10% van uw totale vermogen in goud aan te houden. Iets waar ik me volkomen in kan vinden. Ik heb zelf daarbij ook zilver en mijn percentage is eerder 20% dan 10%. In mijn ogen is het aanhouden op een speciale goud/zilver rekening de beste en veiligste manier.

China exporteert minder naar de VS. In augustus was er een 1% daling zichtbaar berekend naar een jaar geleden.

De verwoesting in de Bahama’s is enorm en hoewel het dodental officieel nog laag is, kan het uiteindelijk gaan om letterlijk duizenden doden.

Als u nog een paar miljoen heeft liggen… Het jacht van de overleden Paul Allen (Microsoft oprichter) is te koop voor een bedrag van 326 miljoen dollar. Het ligt nu in Shanghai omdat ze verwachten dat de meeste kans om het te verkopen in die regio ligt.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *