LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 9 sept 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 9 sept 2021

  • Vorige maand is er wederom een nieuw record bij Neo Finance gezet. Er werd voor een bedrag van 2,68 miljoen euro aan geld uitgeleend.
  • El Salvador is het eerste land geworden waar bitcoin officieel een munt is geworden. is het wereldschokkend? Neen. Is het van invloed op de koers van bitcoin… Neen. Gaan ze nu in El Salvador deze munt ook echt gebruiken? Neen.
    Het is dus een beetje non-nieuws.
  • En dan ineens knallen de koersen van aandelen weer omlaag. Gisteren gingen over een breed vlak speculatieve aandelen weer fors lager. OOK uranium aandelen! Het hoort er bij. Het geeft een mooie kans om met korting wat bij te kopen. Eén van mijn speculatieve aandelen steeg tegen de trend in gisteren juist met bijna 30%. Beleggers denken dat het aankomende Apple event goed nieuws gaat brengen voor dit aandeel/bedrijf.
  • CoCoPIE… een bedrijf om in de gaten te houden. Ze stellen dat hun software computers en smartphones drie tot dertig keer sneller kan maken. Voordeel daarvan is dat ook goedkope smartphones dan supersnel worden. Het bedrijf is overigens nog niet op de beurs genoteerd.
  • Gisteren heb ik een video gemaakt over de fundmanager die gemiddeld 105% rendement per jaar wist te maken, gerekend over tien jaar. In die video ook mijn visie over uraniumaandelen en mijn waarschuwing voor het feit dat die aandelen enorm bewegelijk zullen zijn, OOK omlaag… (af en toe en hopelijk niet te lang)
  • In Marokko een politieke aardverschuiving. De regeringspartij ging van 125 naar 12 zetels.
  • De Taliban hebben het de inwoners verboden om nog langer te protesteren. Het ziet er naar uit dat de oude garde wederom aan de macht komt bij de Taliban. Het was wel te verwachten na de makkelijke machtsovername.
  • BAM heeft haar Duitse dochters verkocht. Het gaat om een jaaromzet van zo’n 500 miljoen euro.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *