LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 9 maart 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 9 maart 2020

olieprijs, opec
  • De olieprijs is 30% omlaag nu er totaal geen OPEC samenwerking meer bestaat.
  • De CEO van Twitter gaat niet “op afstand werken” zoals zijn plan was. Hij wilde gaan reizen en ondertussen zijn twee CEO functies vervullen. Een activistische aandeelhouder heeft er met succes voor gezorgd dat Jack Dorsey zijn taken toch iets serieuzer gaat nemen.
  • Deze week gaat Amazon.nl van start. Het moet een rechtstreeks concurrent van Bol.com worden.
  • Microsoft maakt haar Teams software zes maanden gratis zodat vergaderingen nu makkelijker online kunnen plaatsvinden en men minder hoeft te reizen. Dit maakt de kans kleiner dat je het Corona virus oploopt. IBM heeft haar medewerkers in de VS verboden om zakelijke reizen te maken.
  • Betere analyses maken? Kijk hier naar de komende presentaties van VectorVest!
  • Ik heb gisteren even van een artikel een korte video gemaakt. Ik had geen ruimte in de nieuwsbrief voor vandaag, en dan is het experiment van een video misschien wel eens een aardige optie. Kijk hier
  • De Amerikaanse regering wil niet op Corona laten testen, want met die tests komt een probleem naar boven en blijkt dat de VS veel te laat en verkeerd reageert. Zonder test is er officieel geen probleem. Kortom, waarom testen? In Italië gisteren 133 Corona doden. Dat komt wel even aan.
  • Naar de werving voor de kortlopende lening waarover ik vorige week schreef… Zie hier.
    Ben ik ook met een ander bedrijf in gesprek. Het gaat in dit geval om een groeiend productie bedrijf waarvan ik de directie persoonlijk ken. Het bedrijf heeft een basis omzet met bestaande klanten. Voor een nieuw contract dat 100% hun jaaromzet bedraagt, zoeken ze een korte termijn lening (150K) van 12 maanden, de rente bedraagt 6% op jaarbasis, de rente wordt per kwartaal betaald. De cash zal gebruikt worden voor de aankoop van grondstoffen voor het nieuwe contract. De eindklant is een AAA industriële klant. Minimum deelname 10K. Mail me even persoonlijk op tom @ lassing.nl als u interesse heeft. Op aanvraag kan de website doorgestuurd worden.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *