LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 9 juni 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 9 juni 2021

bitcoin
  • Gisteren werd officieel bekend dat de bitcoins die aan de afpersers van de oliepijplijn werden uitgekeerd weer gevonden waren. Mijn bronnen hadden dat bericht al veel eerder, maar blijkbaar heeft justitie gewacht met openbaar maken in de hoop de daders ook te kunnen pakken. Bitcoin transacties zijn NIET anoniem. Met de nodige moeite is er altijd achter te komen. Het is maar net hoeveel moeite ze bij justitie willen doen.
  • Berkshire Hathaway heeft een investering in de Braziliaanse online bank Pagamentos gedaan. De totale waarde van deze bank wordt nu op 30 miljard dollar geschat.
  • Uranium aandelen kregen gisteren intraday een dreun te verwerken. Van +3% ging het bij een aantal aandelen naar -3%. Ik kan die beweging nog niet verklaren. Mijn verwachting is dat het vandaag weer goed komt, want de prijs van uranium zelf blijft oplopen.
  • De horror verhalen over bitcoin blijven komen. Het lijkt wel alsof er een sluis opengezet is. Een sluis die slechts op zwakke dagen zat te wachten… Die zwakke dagen kwamen en nu blijven de slechte berichten komen. Negatief punt is volgens velen dat bitcoin niet anoniem is. Dat wisten ze blijkbaar nog niet. Dan ben je dus wel heel slecht op de hoogte, want al jaren geleden werd al bewezen dat transacties niet anoniem zijn. Dat was de reden dat monero indertijd zo populair werd. Het punt is… bitcoin is van alles een beetje, maar blinkt nergens in uit. Op de verschillende deelpunten zijn er altijd muntjes beter. Maar… bitcoin is first mover! Dát is het grote voordeel voor bitcoin.
  • Clover Health is het nieuwe Reddit crowd speeltje. Een aandeel waar partijen short in zaten. De crowd ging kopen en het aandeel steeg 86%. Dit gaat de shorters heel pijn doen
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *