LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 9 februari 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 9 februari 2021

  • Het eerste doel van 1000 abonnees op het video kanaal is gisteren bereikt! Mijn eerste doel bereikt! Zo’n 9 maanden geleden begon een nieuw avontuur. Ik zou ook video’s gaan maken… Vanaf dat moment heb ik gemiddeld meer dan één video per dag geplaatst. Ik wil dat ook vooral vol proberen te houden. Gisteren heb ik een video geplaatst over het eerste x 10 aandeel waarop ik een forse winst heb kunnen nemen. Een week geleden gekocht voor 3,26 en gisteren verkocht tegen 8,95. (Later op de dag nog twee keer winst genomen op 13,50 en op 18.)
  • Gisteren heeft één van de deelnemers aan de x 10 challenge maar liefst een winst van 10.000 euro genomen!
    Ik kreeg deze reactie: “Ging heel goed. Ik had 1000 gekocht op 3.19 en zojuist 1000 verkocht op 13.82 Nu afwachten voor de dip.” Later op de dag stond dat aandeel zelfs even op 18,50…
  • Zorg voor spreiding in je beleggingen. In mijn ogen een heel interessant video over spreiding.
  • Het grote nieuws was gisteren Tesla dat ter waarde van 1,5 miljard dollar bitcoins gekocht heeft en zegt deze munt ook als betaling te willen gaan accepteren. Eén van de x 10 aandelen steeg daarop met 40%.
  • Gisteren was het snelst stijgende aandeel en het aandeel met het grootste volume in heel de VS een tot op dat moment onbekend aandeel van de x 10 portefeuille. Ik noemde het aandeel gisteren voorbeurs al in deze video. Op een gegeven moment stond het aandeel OCGN meer dan 250% in de plus.
  • Robinhood wordt nu aangeklaagd door ouders van een 20 jarige trader die na de Gamestop blokkade van Robinhood zelfmoord pleegde.
  • Randstad doet het beter dan veel analisten hebben voorzien. Ik had dat in de Mooie Beursdag portefeuille al voorzien, maar heb ondertussen al even de 42,5% winst op de positie kunnen nemen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *