LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 9 feb 2024

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 9 feb 2024

  • De nieuwsbrief komt momenteel vaker in de spam box. Dat heeft alles te maken met aanpassingen van de regels bij belangrijke providers. Het is nu even zoeken naar de juiste en gewenste instellingen zodat alles weer storingsvrij ontvangen kan worden.
  • De enige enigszins serieuze tegenkandidaat voor Putin is alsnog uitgesloten van deelname aan de verkiezingen. Ze vonden zogenaamd te veel fouten bij de steunbetuigingen. Die hebben ze gekopieerd en dat zo onduidelijk gedaan dat het zonneklaar werd dat de gegeven niet (meer) klopten. Opzet zeer doorzichtig, maar succesvol. Waarom het nog verkiezingen heet, is me een raadsel. Er valt niets te kiezen. Je hebt maar voor Putin te stemmen of blijf thuis.
  • Gisteren heeft de Hoge Raad in de VS de argumenten aangehoord waarom Trump al dan niet op basis van artikel 14 uitgesloten zou moeten worden van toekomstige verkiezingen. De wet is er duidelijk over. De vraag is hoe de rechtse opperrechters zich hier uit gaan proberen te wurmen. Ze kunnen het allemaal uitstellen tot na de verkiezingen. Dat zou de makkelijkste weg voor ze zijn.
  • Mijn video kanaal op YouTube heeft afgelopen maand 441 nieuwe abonnees mogen verwelkomen, de video’s zijn 224.000 keer bekeken en goed voor 1,2 miljoen kijkminuten. Ik ben er heel tevreden mee.
  • De stijging van de bitcoin koers zet dit keer door. Vanochtend stond 42.871 euro per bitcoin op het bord. Lees je de dagelijkse nieuwsbrief van Joost al? Als je interesse in crypto’s hebt kan ik het je aanraden. Kijk hier
  • Zelenski heeft zijn legerleider nu inderdaad vervangen. Hij heeft nu een legerleider aangesteld die hem veel trouwer is. Ik zie daar het voordeel niet van, want ja knikkers bieden niets extra. Ze houden je niet scherp. Zie mijn video van vorige week.
  • Er is een nieuw kernfusie record gehaald. In een fractie van een seconde werd genoeg energie gevormd om twee huishoudens een dag van stroom te voorzien. Het zijn duidelijk de eerste stapjes, maar net als autonoom autorijden gaat de ontwikkeling heel snel.
  • In China hebben ze last van deflatie. De daling van de prijzen. Dit is een ramp voor producenten, want mensen willen ook steeds minder betalen voor spullen. Als de prijs ze te hoog lijkt, dan stellen ze de aankoop uit en omzetten vallen dan nog weer harder terug.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *