LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 9 dec 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 9 dec 2021

  • ABNAMRO houdt netto zo’n 330 miljoen euro over aan de verkoop van haar hoofdkantoor aan de Zuidas. De bank blijft het gebouw wel tot 2025 huren. Daarna gaat ABNAMRO verhuizen naar Zuidoost. Het officiële hoofdkantoor blijft echter het pand aan de Zuidas. Na 2025 zal dus een deel van het pand gehuurd blijven worden.
  • Vyera Pharma dreef ooit de prijs van Daraprim (HIV medicijn) enorm op en verdiende er enorm mee. De prijs ging van 17,50 naar 750 dollar. Het bedrijf schikt nu voor 40 miljoen dollar met de Amerikaanse overheid en koopt daarmee vervolging af. Alleen de toenmalige topman kan nog vervolgd worden.
  • Craig Wright heeft de rechtszaak rondom de eerste 1,1 miljoen gemijnde bitcoins gewonnen. Hij zou Satoshi Nakamoto zijn en de rechter ging er in mee. Als Graig het niet is, dan heeft hij er verder weinig aan, want dan kan hij nog altijd niet bij die 1,1 miljoen bitcoins komen. De echte Satoshi Nakamoto is de enige die er daadwerkelijk toegang toe zal hebben. Feit is dat die bitcoins nog altijd niet gebruikt zijn.
  • Er is nog weer een kleine energie aanbieder failliet. Sepa Green Energy met 20.000 klanten gaat kopje onder.
  • De Renault Zoe scoort extreem slecht op het gebied van veiligheid. De auto voldoet aan de normen, maar niet meer dan dat. De auto krijgt van NCAP nul sterren. Dat is de derde keer ooit dat de score zo slecht was.
  • LEGO gaat een fabriek in Vietnam bouwen. (Niet van lego) Het zal er vierduizend banen gaan opleveren. De fabriek wordt zo opgezet dat ze klimaatneutraal zal werken. Er zal ook bos gecompenseerd gaan worden.
  • Gisteren heb ik Ebusco uit Deurne in een video besproken:
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *