LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws Zilver

Marktbeeld

  • De eerste van de gegeven twee tips van de X 10 challenge staat op verlies… Dat zal je altijd zien… Gelukkig had ik bij de tweede tip duidelijk aangegeven dat er niet voor 16:30 uur gekocht moest worden. Dat scheelde een slok op een borrel, want daarna kon het tweede aandeel veel goedkoper ingekocht worden. We zijn begonnen en het directe verlies geeft goed aan dat er risico’s gelopen gaan worden. We gaan even de mannen van de muizen scheiden.
  • Het Nederlandse koninklijk huis bemoeide zich met de strafzaak tegen de piloot Poch. Gelukkig zijn er uiteraard geen dossiers meer van te vinden. Dat begint een wel heel degelijke Nederlandse traditie te worden.
  • De staatsschuld van Nederland liep in 2020 flink op, maar staat nog onder recordjaar 2015. De zuinige jaren hebben Nederland wel wat ruimte gegeven. Het beleid van zuinigheid heeft dus ook zijn voordelen gehad.
  • Het feest rond Gamestop lijkt nu over te zijn. Het aandeel verloor gisteren ruim 30% en sloot op 225 dollar. Het punt is gemaakt wat mij betreft. Ik heb gisteren overigens ook een video gemaakt over de Reddit crowd die nu naar zilver over zou stappen. Kijk hier naar de video.
  • De koers van zilver is ondertussen op het hoogste niveau gekomen sinds 2013. Vooral de koersen van zilvermijn aandelen zijn fors gestegen. Wil je écht shorters afstraffen in zilver, dan is er maar één manier en dat is echt zilver kopen. Je mist dan echter wel de hefboom op zilveraandelen. Die hefboom bleek gisteren al was het wel zo dat de stijging in feite voorbeurs al was bereikt.
  • Naar verluidt zijn er 9 beleggers geweest die miljardair zijn geworden met de Gamestop stijging. Die beleggers kunnen nog wel een onderzoekje van de SEC tegemoet zien. Immers zoekt de sector nog een pispaal om de schuld naar toe te kunnen schuiven. De frauderende hedge funds hoeven verder geen angst te hebben en of brokers zoals Robinhood ooit aangepakt gaan worden? We moeten het maar zien.
  • Ford en Google gaan samenwerken om “verbonden” auto’s te ontwikkelen. De auto’s moeten dan worden voorzien van Google diensten. Immers wat is er nu mooier dan Google diensten als je aan het autorijden bent…
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *