LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 8 oktober 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 8 oktober 2018

Real time hacking aanvallen volgen? Het kan hier
Het is schokkend om te zien hoe ontzettend actief hackers wereldwijd zijn. De vraag roept zich op, wie zijn dit? Hoeveel personen in dienst van overheden doen hier aan mee?
– Saudi Aramco heeft de IPO plannen nog niet helemaal afgeblazen. Ze denken nu aan een IPO in 2020 of 2021. Naar mijn idee wordt dit de grootste beurs oplichting ooit.
– In Brazilië zijn gisteren weer verkiezingen geweest. Het land blijft gebukt gaan onder corruptie. Zo jammer, want zonder die corruptie zou er een wereldmacht kunnen staan. Nu is en blijft het een derde wereldland met een enorme potentie.


– De strijd tussen de VS en China wordt steeds heftiger. Het enge aan deze strijd is dat de VS zichzelf superieur acht. Dát is het grote verschil met de koude oorlog van weleer. Toen was er door Vietnam het besef in de VS dat het land niet onoverwinnelijk was. Vietnam is vergeten. De VS denkt dat het China op de knieën kan dwingen zoals het Rusland na 1990 kon vernederen.
– Oorlogstaal VS richting Iran neemt hand over hand toe en bedrijven als Bloomberg en Reuters verdenk ik er van om een spreekbuis voor die oorlogszuchtige taal te zijn. Kijk maar eens hoe ‘ineens’ allemaal negatieve berichten via die ondernemingen de wereld in worden gestuurd. Als u dus weer wat leest, hou dan in de gaten wie de bron van het bericht is. Ik denk dat het geen toeval meer is en dat er een campagne achter steekt. Het lijkt enorm op hoe de oorlog in Irak werd ingestoken.
– China geeft de banken meer Financiële ruimte om geld uit te lenen. De beurzen in China schrokken van de verruiming en daalden 3%.

 

 

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *