LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 8 november 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 8 november 2019

tesla truck

Met de zogenaamde zelfmoord van Epstein hoopten de medeschuldigen verlost te zijn van de dreiging dat hun misdragingen en crimineel gedrag openbaar zou worden. Gelukkig zijn er nog mensen die dat niet laten gebeuren. Gisteren is er via een uitgebrachte video weer veel aandacht aan Epstein gegeven. Een goede zaak, want alleen als hij nieuwswaardig blijft zal de overheid gedwongen worden om werk te maken van vervolging van mededaders, hoe machtig en rijk die ook zijn.

Tesla komt eind deze maand met een elektrische pick up truck. Het ding ziet er in mijn ogen niet uit en heeft dus dezelfde problemen als dat iedere elektrische auto voor Tesla had. Namelijk het probleem dat je als een idioot overkomt in zo’n raar voertuig.

Het Engelse pond verloor gisteren waarde toen bleek dat de Engelse Bank rentebeslissing verre van unaniem was.

Volgens China is het land met de VS akkoord gegaan om de tarieven stapsgewijs weer af te bouwen. Ik heb gezien de manier waarop e.e.a. is opgesteld sterk het idee dat men Trump min of meer voor een voldongen feit wil zetten. Ik schat zo in dat hij dat helemaal niet wilde, maar Trump heeft goed nieuws nodig en de Chinezen pakken de kans om Trump klem te zetten.

Ik heb vanmiddag voor de P2P informatie bijeenkomst nog één plek over omdat er een afzegging ontvangen is. Mail me even als u wilt komen. tom @ lassing.nl

ING komt met een betaalautomaat die tegen je praat. Dit is voor blinden en slechtzienden. Ik zie dat al voor me. Heel duidelijk hoor je over straat: Weet u zeker dat u 500 euro wilt opnemen? Als dat geen reclame voor zakkenrollers is, wat dan wel?

Miljardair Mike Bloomberg die veel beleggers zullen kennen vanwege zijn nieuwsservices aan de sector, overweegt een Democratische kandidaat te worden. Hij heeft één voordeel ten opzichte van alle andere kandidaten. Hij is net als Trump breed bekend, ook buiten de politiek. Hij was ooit al burgemeester van New York en heeft dus de nodige ervaring.

De Franse bank Credit Agricole heeft prima cijfers gepubliceerd. Ondanks het klagen van de banken over de lage rente maken ze weer schandalig veel winst. De winst steeg jaar op jaar basis 8,9%.

De goudprijs ging gisteren gevoelig lager, hetgeen weer een mooi koopmoment geeft.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *