LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 8 mei 2024

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 8 mei 2024

  • Vandaag ga ik in het lunchwebinar een in mijn ogen interessant bedrijf uit de olie en gas sector bespreken. Juist nu het steeds moeilijker wordt om olie en gas aan de bodem te onttrekken kan dit bedrijf profiteren. Ben je er bij om 12:30 uur? Het is gratis. Klik hier.
  • Gisteren heeft Stormy Daniëls bijna vier uur lang een getuigenis gegeven bij de rechtszaak tegen Don Shitzinpants. Donny klaagde over het feit dat zijn team niet op tijd wist dat Stormy Daniëls zou getuigen. Nu heet deze zaak de Stormy Daniels Hush money rechtszaak. Zou je dan écht niet begrijpen dat Stormy Daniëls ook wel eens een getuige kan zijn?
  • In Florida heeft de rechter die alles voor Shitzenpants wil doen de rechtszaak over de geheime documenten verder in de toekomst geschoven. Deze rechtszaak zou 20 mei beginnen. Dit is precies wat Don graag wil, want hij hoopt op een rechtszaak die voorbij de verkiezingen gaat komen.
  • De AEX is gisteren voor het eerst boven de 900 punten gekomen. De AEX sloot gisteren de dag af op 900,06 punten.
  • TikTok klaagt in de VS de overheid aan. De aanval is de beste verdediging zullen we maar zeggen. In de VS gaan stemmen op TikTok te verbieden omdat de angst er is dat de Chinese overheid de data over de gebruikers kan inzien.
  • De hoop is er in Frankrijk dat het bezoek van Xi aan Frankrijk de relatie tussen deze landen goed heeft gedaan. Vooral de verkopers van dranken hopen dat de Franse dranken daarmee meer populariteit in China krijgen.
  • Er zijn veel meer Russische aanslagen geweest dan in de pers zijn gekomen. De hybride oorlog van Rusland tegen Europa is al vanaf het begin van de inval in Oekraïne in 2024 aan de gang. Eerst vooral nog in Oost Europa, maar nu ook in West Europa.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *