LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 8 april 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 8 april 2021

bod op KPN?
  • Klanten van Binck gaan een maand vooraf een bericht krijgen dat hun rekening overgezet gaat worden naar Saxo Bank. De naam Binck zal uiteindelijk volledig verdwijnen.
  • Prosus heeft gisteren in één keer een belang van 12,3 miljard dollar in Tencent van de hand gedaan. Het is daarmee de grootste blocktrade in de geschiedenis geworden. De trade werd afgewikkeld met een 5,5% korting ten opzichte van de actuele koers van Tencent op dat moment.
  • De officiële inflatie is nu in Nederland 1,9% op jaarbasis. Dat houdt in dat de reële inflatie nu zeker boven de 3% te vinden is. Dat is ongunstig voor uw spaargeld, want over een jaar is de koopkracht daarvan met 3% afgenomen. Op https://www.p2pfinance.nl een goed alternatief voor spaargeld dat u de komende jaren toch niet nodig gaat hebben.
  • Er komt mogelijk een bod op de aandelen KPN vanuit de Private Equity hoek. Ook weer een teken dat de hype in volle gang is…
  • De Reddit crowd is nu de shorters in het aandeel SOS aan het uitroken… Gisteren steeg dat aandeel 30%. Ik sta zelf zwaar op verlies in dit aandeel omdat de managers nieuwe aandelen en warrants hebben uitgegeven. In mijn ogen hebben de shorters dus gelijk. Als aandeelhouder ben ik echter niet ongelukkig met de Reddit crowd actie.
  • In Detroit heb ik weer een gerenoveerd huis kunnen verhuren en de verwachting is dat ik de komende twee weken ook een verdere twee gerenoveerde huizen verhuurd ga krijgen. Ik heb nu drie teams met vooral Mexicaanse bouwvakkers actief. Dat schiet dus eindelijk op. Over twee maanden moeten alle renovaties gedaan zijn en moet ik dicht bij de 100% bezetting hebben. Zodra het zo ver is ga ik nieuwe projecten inzetten. Kijk op https://www.detroitvastgoed.nl
  • Komt er in Nederland een suikertaks? Dit zou de Nederlanders sneller moeten doen grijpen naar gezonder voedsel. Ik sta er niet negatief tegenover. Het levert de schatkist extra geld op en zal zeker een kleine bijdrage aan de gezondheid kunnen brengen als tegelijk gezonder voedsel een lagere belasting gaat krijgen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *