LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 7 juli 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 7 juli 2021

cash geld
 • Ik heb ondertussen 1400 leningen bij Neo Finance lopen. Gemiddeld bedrag per lopende lening is momenteel 24,21 euro.
  Iedere maand ontvang ik 950 euro aan rente en aflossing. Geld dat ik ook zo snel mogelijk weer inzet in nieuwe leningen. Kijk hier voor meer informatie
 • Wat je ook van Peter R. De Vries vindt, het feit dat je als journalist in Nederland neergeschoten kan worden is diep triest. Ambtenaren zijn er altijd extra snel bij om extra straffen te vragen voor als ze als ambtenaar op welke manier dan ook bedreigd werden, maar bij journalisten gaat het ook om meer dan de persoon. Het gaat om onze vrijheid van de pers. Het gaat om vrijheid van meningsuiting. Dat zou ook heel zwaar moeten wegen in de strafmaat voor de daders en opdrachtgever(s).
 • Gisteren verliezen voor de Amerikaanse beurzen. Na weken van nieuwe records nu even een klein verliesje. Nog geen reden tot paniek, maar daar waar de index een half procent verloor, gingen kleine aandelen gemiddeld al wel harder omlaag.
 • Vooral uranium aandelen kregen gisteren klappen. De uranium prijs lag gisteren op 32.8. Nog weer fractioneel hoger. De prijs van uranium is dus het probleem niet.
 • Het schip dat het Suez kanaal blokkeerde kan weer verder varen naar Rotterdam. Komen onze Ali pakketjes dan eindelijk aan!
 • De Volksbank is financieel gezien niet sterk genoeg en blijft in handen van de staat.
 • Zelfs DNB is van mening dat een goed ‘cash’ geldsysteem de komende vijf jaar heel belangrijk blijft. De nadruk ligt op vijf jaar! Heeft DNB over 5 jaar het alternatief klaar? Is dat het waarom ze zo nadrukkelijk 5 jaar noemen?
  Ik kan niet genoeg benadrukken dat voor uw eigen veiligheid en privacy het enorm belangrijk is dat u zo veel mogelijk met cash blijft betalen. Bedrijven willen dat niet, want uw data is veel geld waard. De overheid wil het niet, want uw gegevens maken u volledig controleerbaar. Ik vind het persoonlijk onaanvaardbaar dat winkels cash mogen weigeren. Dat zou verboden moeten worden. Immers is met de pinpas betalen slechts met bankgeld betalen. Dat is niet eens officieel écht geld. Terwijl ze écht geld mogen weigeren. Ik vind dat schandalig.
 • Short in Beyond Meat… Is die 20% shortpositie een inkopper? Kijk naar mijn video er over
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *