LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 6 nov 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 6 nov 2019

elektrische auto

BMW heeft haar eerdere verwachtingen over 2019 bevestigd. We hoeven dus geen verrassingen te verwachten van de autobouwer.

Volvo Buses mag 159 elektrische bussen bouwen voor het vervoersbedrijf in Goteborg (Zweden)

In Duitsland gaat de subsidie op elektrische auto’s met 50% omhoog. Geen verrassing dat de autofabrikanten in Duitsland juist nu met de aankondigingen van elektrische auto’s komen. Dat was een mooi één tweetje met de Duitse overheid. Je mag je zelfs afvragen wie er in de Duitse regering aan de touwtjes trekt, de politici of de autofabrikanten.

De verkiezingscampagne is voor de Tories slecht begonnen door een ongelukkige uitspraak van Jacob Rees-Mogg die er zijn excuses voor moest aanbieden. Hij begreep niet waarom de inwoners van de flat die in brand stond het pand niet verlieten. (De brandweer had aanvankelijk het advies gegeven het pand niet te verlaten. 72 mensen verloren het leven in die brand.)

De IPO van China Feihe heeft in Hong Kong 856 miljoen dollar opgehaald.

Na een speech van president Xi verloor de koers van goud gisteren 2% aan waarde. Xi zegt dat China zich blijft inspannen voor vrije handel, ondanks de beoogde oprichting van een Aziatisch economisch blok en de problemen met de VS. De daling van de goudprijs is een mooi koopmoment dat u zo in de schoot geworpen wordt.

De winst van SocGen is 34% lager uitgekomen.

Xerox overweegt een cash en aandelen overname deal waarbij het HP wil inlijven.

Volgens de Amerikaanse regering gaat de Amerikaanse economie als een speer, maar veel Amerikaanse bedrijven hebben het over moeilijke en spannende tijden en onzekere resultaten als gevolg daarvan. Wie heeft er nu gelijk? Ondertussen stapelt de Amerikaanse beurs record op record.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *