LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 5 nov 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 5 nov 2019

uber

Er zijn weer enkele VectorVest bijeenkomsten aangekondigd! Kijk hier. Als u zegt dat u via Beursbox bent gekomen, dan scheelt dat weer tien euro!

Vandaag de nieuwsbrief voor het eerst in de nieuwe lay out. Ik hoop dat alles gelukt is… Het was een zware bevalling die zo’n drie weken heeft moeten duren omdat mijn oude software ineens niet meer werkte.

India heeft bekend gemaakt dat het net als de VS geen deel zal uitmaken van het Aziatische economische blok.

In Nederland leven ondertussen 37 miljardairs. Een duidelijk teken dat het ook hier vreselijk mis is met de rijkdomverdeling. Dit is een ramp voor de samenleving!

ABNAMRO is verplicht om de legale wietkwekers in Breda een bankrekening te geven. De rechter moest er aan te pas komen om de bank te verplichten haar rol op te pakken. Het geeft goed aan dat er alternatieven op de stugge banken moeten komen.

Uber heeft een miljard aan verliezen geleden. Is dit niet gewoon concurrentievervalsing? Hoe moet je als reguliere taxichauffeur concurreren als je concurrent letterlijk een miljard dollar mag verliezen?

Heijmans en BAM willen samen asfaltcentrales in Stein en Helmond exploiteren. De ACM moet nog kijken naar hoe dominant hun positie dan in de markt wordt.

Kendrion schrapt haar aandeleninkoopprogramma en neemt INTORQ voor 80 miljoen euro over. De omzet van Kendrion kwam jaar op jaar 4% lager uit.

In de VS is Popeyse’s Spicy Chicken Sandwich zo enorm populair dat het regelmatig volledig uitverkocht is. In een ruzie in de rij voor het broodje werd gisteren iemand doodgestoken. Wederom was de vraag zo enorm groot dat het broodje op veel locaties volkomen uitverkocht was.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *