LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 5 maart 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 5 maart 2019

De Griekse rente is naar het laagste punt sinds 2006 gedaald. Dat is positief, maar het is daarmee niet zo dat de problemen weg zijn.

Google is er na onderzoek achter gekomen dat het vooral mannen onderbetaalde voor hetzelfde werk. Oeps… Beetje doorgeschoten?

Volgens een marketing manager van Sony heeft de Xperia lijn van smartphones nooit de beste camera’s meegegeven omdat men binnen de onderneming niet wilde dat smartphone camera’s net zo goed werden als de gewone camera’s. Een dure fout.

China wil op basis van gelijkheid met de VS onderhandelen. Dát was nu niet wat de VS in gedachten had. Immers, de VS is toch nummer één!

Nieuwe Volvo’s kunnen straks maximaal 180 kilometer per uur halen. Er zijn maar weinig landen die bestuurders in staat stellen het maximale uit de auto’s te halen qua snelheid.

De inflatie in Turkije is terug onder de 20 procent gekomen en lijkt daarmee toch ingedamd te zijn. Er was even grote angst dat er een hyperinflatie situatie zou ontstaan.

India is één van de volgende landen in het vizier van Trump. Het land heeft een overeenkomst met de VS dat het ter waarde van 6,5 miljard belastingvrij mag uitvoeren naar de VS. Trump wil van de deal af. Volgen Trump is het land geen ontwikkelingsland meer en mag deze status onderhand wel eens veranderen. Hij heeft geen ongelijk, alleen komt hij zo lomp uit de hoek dat er nu dus weer ruzie over ontstaat, terwijl een gesprek wonderen had kunnen doen.

Putin wil dat Rusland ‘apart’ op Internet komt, waarbij in feite de politieke leider de macht heeft om te bepalen wat er wel en wat er niet op dat aparte Internet komt. China heeft in feite al zoiets.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *