LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld

warren buffett
  • Unibail-Rodamco-Westfield heeft moeten reageren op geruchten in de markt dat het bedrijf een acuut cashprobleem heeft. Volgens het bedrijf is daar geen sprake van, maar ze hebben wel maatregelen genomen om te voorkomen dat het zo ver gaat komen.
  • Warren Buffett heeft flink wat bankaandelen verkocht en is opmerkelijk genoeg juist in een groot goudaandeel gestapt. Dat is bijzonder opmerkelijk, want Buffett is niet vaak voorstander van goud of zilver. In zijn ogen dood geld en “bijna nooit” interessant. Blijkbaar is dit zelfs in zijn ogen zo’n “bijna nooit” moment in de geschiedenis!
  • Amazon krijgt in Duitsland een onderzoek van de kartelwaakhond aan haar broek. Onderzocht wordt hoe Amazon omgaat met bedrijven die via het netwerk van Amazon producten willen verkopen.
  • De Japanse economie zag een recordkrimp. In het tweede kwartaal kromp de economie een ontzagwekkende 27,8%.
  • De dictator van Wit Rusland heeft steun toegezegd gekregen van de dictator uit Moskou. De verkiezingen in Wit Rusland zijn gestolen door de zittende president. In Washington is in het Witte Huis opgelucht gereageerd op het bericht dat de zittende president in Wit Rusland heeft gewonnen. Hét kan dus tóch was de opluchtende zucht van de Amerikaanse president. Die liet daarop een groot deel van de post sorteer machines stilleggen, zodat stemmen per post in de VS vrijwel onmogelijk gaat worden.
  • Sanofi uit Frankrijk heeft het voornemen om Principia (VS) te kopen voor 3,7 miljard dollar.
  • De Chinese autofabrikant Geely zag de halfjaarwinst bijna halveren en heeft daarop de verwachte jaarwinst naar omlaag bijgesteld.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *