LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 4 aug 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 4 aug 2022

  • Vandaag om 12:30 uur ga ik live het aandeel Paypal analyseren. Je kan erbij zijn. Geef je hier op voor het gratis webinar!
  • Gisteren heb ik met mijn daytrading 12,6 punten binnen gesprokkeld. Streven is 30 punten per dag, maar ik heb gisteren maar één transactie kunnen doen. Het is vakantietijd en dat maakt ook de beurzen wat lastiger bespeelbaar. Ik ben overigens nog altijd in demo toestand aan het werk, dus het gaan nog nergens om.
  • Shell gaat haar 82.000 medewerkers een extra bonus geven vanwege de enorme winsten die het bedrijf nu dankzij de oorlog in Oekraïne weet te maken. De één zijn dood, is de ander zijn brood.
  • In Turkije is de inflatie nu bijna 80%. Dat is de hoogste inflatie sinds 1998.
  • China is nu een beetje wanhopig militaire oefeningen rond Taiwan aan het doen. Het komt wat zielig over. Ze willen wraak, maar eigenlijk is China machteloos om echt wraak te nemen voor het bezoek van Pelosi.
  • Binnen de Reddit community zijn ze weer aandelen aan het pushen. AMTD is een klein bedrijf in Hong Kong en de koers is nu al meer dan 21.000% gestegen sinds de IPO. Dit lijkt enorm op pump and dump zoals de Amerikaanse maffia dat in de jaren negentig deed. Zou nu crimineel China hier de hand in hebben, of zijn het Amerikaanse criminelen die hier een Chinees aandeel oppompen?
  • Het lijkt er steeds meer op dat de Russen de gevangenis waar de Oekraïense verdedigers van Marioepol vastgehouden hielden zelf beschoten hebben. Dan is dat dus wederom een oorlogsmisdaad van de Russen. Rusland gaf aan dat het Rode Kruis en de VN mochten onderzoeken, maar de realiteit is dat die in werkelijkheid geen toegang tot het complex krijgen.
Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *