LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 4 aug 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 4 aug 2021

 • Voor het eerst ga ik bij Neo Finance in één maand meer dan 1000 euro rente en aflossing ontvangen. Ik heb ondertussen een portefeuille van 36.200 euro bij Neo Finance. Daarvan is 35.513 euro al in 1.457 leningen geïnvesteerd. Doel is tenminste 250.000 euro over 8,5 jaar. Kijk hier
 • Ik kreeg gisteren de vraag of ik Beursbox wil verkopen. De site lag er toch maar wat dood bij was de opmerking van de betrokken medewerker van het marketing bureau. Echt een goede binnenkomer bij een eigenaar van een website. Hij heeft geluk. De site is te koop. Voor 1 miljoen euro.
  Ik denk dat ik nog wel even de Nieuwsbrief iedere ochtend blijf maken want de animo leek niet groot om een serieus bedrag te betalen.
 • Sunweb is niet verplicht om Corendon over te nemen. Corendon gaat zich nu weer helemaal richten op de groei van de onderneming.
 • De Chinese binnenlandse vluchten markt was in 2020 voor het eerst in de geschiedenis de grootste ter wereld. De reden was deels Corona, want door lockdowns in het westen werd daar veel minder gevlogen.
 • De Belgische fiscus is van mening dat Ahold nog altijd 380 miljoen moet afdragen. Volgens de fiscus werd de waarde van de Delhaize winkels veel te laag ingeschat. Ahold maakte gebruik van een externe waardering.
 • Shell overweegt nu toch Nigeria te gaan verlaten. Er wordt nu een koper gezocht voor de Shell bezittingen in het land.
 • Lyft is een kwartaal eerder dan verwacht in de groene cijfers gekomen. We praten dan overigens wel over de EBITDA cijfers. Dat zijn de cijfers voor belastingen. Na belastingen rest nog altijd een verlies van 252 miljoen dollar.
 • Gisteren heb ik twee video’s gemaakt. De eerste video ging over Sequana Medical, dat in Brussel op de beurs staat.
  De tweede video gat over BSIG dat spotgoedkoop lijkt, maar daar heb ik zo mijn twijfels over. Kijk hier
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *