LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 31 oktober 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 31 oktober 2018

coca cola

– De nieuwe site blijft helaas een bron van wachttijden ellende. Op de één of andere manier duurt het laden van één pagina soms meer dan een minuut. De twee experts die er naar kijken zijn er nog niet uit wat de oorzaak is.
– Heijmans ziet geen reden de verwachtingen over heel 2018 bij te stellen. Hun orderportefeuille is nu 2 miljard euro waard. Alle onderdelen van het bedrijf zullen bijdragen aan het resultaat.
– Morgen gaan de Amerikaanse sancties richting Iran van start. Ik verwacht niet direct morgen een escalatie, maar heel deze zaak heeft het in zich dat ze vreselijk uit de hand kan lopen. De VS wil de oorlog met Iran erg graag nu de uit Syrië verdreven is. Het akkefietje met de journalist in Turkije kwam ze slecht uit, want hoe verkoop je nu dat je grote bondgenoot Saoedi Arabië is…
– Coca Cola haakt af als het aankomt op een cannabis drankje. De onderneming die coke in ieder huishouden geaccepteerd maakte, durft het niet aan om ook cannabis te gaan gebruiken.

coca cola

– China heeft een lager dan verwacht groei percentage uitgebracht. De PMI was 50,2, daar waar 50,6 verwacht was. Alles boven de 50 is groei.
– De bank Standard Chartered heeft een goed jaar gedraaid en maakte over het 3e kwartaal een winst bekend van 752 miljoen dollar. Dat was een jaar geleden nog 557 miljoen dollar. Het gaat weer erg goed met de banken.
– Ook de bank Santander maakte goede cijfers bekend. De winst was 2 miljard euro over het derde kwartaal. Een jaar geleden was het nog 1,46 miljard euro aan winst.
– Volgens voormalig FED schaf Yellen moeten in de VS de belastingen omhoog. Het tekort op de balans is immers op termijn onhoudbaar. Dit is zeker het geval omdat steeds meer Baby boomers met pensioen gaan en de zorgkosten fors toenemen.
– Samsung heeft een recordwinst gerapporteerd. Het bedrijf maakte in het derde kwartaal 11,5 miljard dollar winst.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *