LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 31 mrt 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 31 mrt 2023

 • Gisteren heb ik alle rentebetalingen voor de Detroit leningen weer in orde gemaakt. Een bedrag van in totaal maar liefst 14.000 euro is weer naar iedereen gegaan die al jaren het vertrouwen in mij heeft. Iedereen gaat komende maand gebeld worden met een verlengingsaanbod. Ik weet alleen al wel dat ik zeker 160.000 euro elders zal moeten uitzetten omdat in twee gevallen de erven de lening niet willen voortzetten.
 • Er is een voortgangsrapport gekomen bij Euro Pacific. In feite zegt het de de bank die alles overgenomen heeft nog altijd niet klaar is. Daarbij geven ze de tip om nu nog in het EuroPacific account de historische overzichten te downloaden. Er is een kans dat het straks niet meer kan.
 • Heineken is nog niet volledig klaar om blikjes met statiegeldlogo te produceren. De inspectie wil nu ingrijpen. Heineken zegt juist dat ze niet eerder konden beginnen omdat winkels pas na 1 april de blikjes met statiegeld logo wilden accepteren.
 • De inflatie is fors gedaald. In Nederland naar wat ik hoorde 4,4% en in Spanje zelfs naar 3,3%. De daling komt voornamelijk omdat energie nu fors goedkoper aan het worden is. Voedsel wordt noig wel steeds duurder.
 • De laatste dagen worden er steeds meer datalekken bekend. Ga er ondertussen maar van uit dat je gegevens gelekt zijn. Het maakt naar mijn idee wel duidelijk dat we een veiliger systeem moeten krijgen waarmee we ons kunnen identificeren. Dáár kan de blockchain ons van dienst in zijn!
 • Virgin Orbit lijkt failliet te gaan. Het bedrijf stopt alle werkzaamheden en heeft iedereen ontslagen.
 • Voor het eerst in de geschiedenis is een voormalige Amerikaanse president aangeklaagd. Hij is aangeklaagd voor een misdaad waarvoor zijn toenmalige advocaat al drie maanden cel heeft gekregen. In de VS is het geen gewoonte dat rijke Amerikanen zelf verantwoordelijk worden gesteld voor de daden die ze in opdracht laten uitvoeren. Hun rechtssysteem is er helder in. Ben je rijk, dan ben je onschuldig en hooguit hebben je werknemers het gedaan.
 • Ook Japan heeft nu restricties gesteld daar waar het de export van chipmachines betreft. Het gaat om 23 specifieke machines.
 • De goudprijs is vannacht nét onder de 2000 dollar per ounce blijven steken.
Tags

1 Reactie

 1. eppo 31 maart 2023

  je komt zekers nooit in een Supermarkt denk ik ToM aangezien de prijzen er meer stijgen als de gehele inflatie bij elkaar soms wel tot 3x toe .
  Dus dan wordt er weer misbruik van gemaakt ToM net zoals ze deden met Corona en met Oekraine .de hebberds hebben maar niet genoeg .

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *