LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 31 mei 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 31 mei 2023

  • Vanmiddag ga ik in het lunchwebinar Artificial Intelligence bespreken. Dit naar aanleiding van de cijfers van Nvidia. Wil je er bij zijn om 12:30 uur, klik dan op deze link.
  • Donderdagavond geef ik een presentatie over mijn project in Detroit. De laatste stoelen zijn nog altijd niet vol. Mail me om er bij te zijn op tom@lassing.nl. Toegang is gratis. ik begin om 19:30 uur.
  • De liquidatie van EuroPacific Bank is nog altijd niet afgerond. Men had de hoop en verwachting dat 1 juni 2023 gehaald kon worden, maar vandaag kwam bericht dat ook deze datum zal komen en gaan.
  • In Nederland zal er een nieuw pensioenstelsel komen. Een flink aantal deskundigen zijn er niet gelukkig mee en voorspellen heel veel rechtszaken. Het systeem gaat veel meer een individuele opzet krijgen. Je moet zelf je pensioenpot vullen. We hadden het op één na beste stelsel en toch moest het anders. Dat alles had te maken met de enorm lage rente van de laatste jaren. Dat feit is nu over, maar toch zetten we de aanpassing door… Het is als een schip dat je de kade ziet raken. Op een gegeven moment kan je niet meer ingrijpen in het proces. Hier hadden we achteraf gezien vanaf moeten blijven, maar helaas…
  • De stikstoffabriek die buitenlands gas geschikt gaat maken voor het Nederlandse gasnetwerk zal op 1 oktober gaan draaien. Anderhalf jaar later dan voorzien.
  • Omvormers van zonnepanelen zijn te makkelijk te hacken. Het online kunnen monitoren van je zonnepanelen is mooi, maar blijkt dus tegelijk ook heel onveilig te zijn.
  • Arnold Schwarzenegger zegt eindelijk wat ik al jaren zeg… Stop met het zogenaamd willen veranderen van het klimaat. Niemand boeit dat en je krijgt terecht discussies over het al dan niet kunnen aanpassen van het klimaat. Waar het om gaat is vervuiling. Die wil bijna iedereen wel aanpakken, want het raakt je zelf EN je ziet zelf in je omgeving veranderingen. Pak dus vervuiling aan en noem het ook zo.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *