LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 30 nov 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 30 nov 2020

tesla
  • Tesla gaat nu ook tegen problemen aanlopen waar ‘gewone’ fabrikanten al langer mee kampen… Terugroepingen. 115.000 auto’s moeten terug naar de garage omdat de ophanging/vering mogelijk niet overal in orde is. Dat kost heel veel geld. De kwaliteit van de auto’s is het grote struikelblok voor Tesla. Die kwaliteit moet écht beter. Tesla’s hebben te vaak problemen die puur terug te voeren zijn op falende kwaliteitscontrole.
  • Trump heeft in Wisconsin op kosten van zijn campagne (een dikke drie miljoen dollar) een hertelling laten uitvoeren. Het resultaat was dat er tientallen stemmen extra naar Biden gingen. Is dat karma?
  • Bij de Edelmetaal.info competitie had ik drie posities gekozen die 123,6% en 37,1% en 25,4% gestegen zijn… Ik werd ‘slechts” 21e in die competitie… Ik overwoog nog een hertelling aan te vragen…
  • Unilever is geen Nederlands bedrijf meer. Vanwege de dividend affaire heeft het bedrijf besloten vanaf nu een Brits bedrijf te willen zijn. (De dividend affaire was het schandaal waarbij Rutte probeerde zijn oude werkgever een meevaller van honderden miljoenen te verstrekken. Dat lukt niet en daarmee is de toekomst van Rutte bij Unilever buiten beeld, maar besloot het bedrijf ook Nederland te verlaten.)
  • Video over het tweede crypto rapport dat ik ga uitgeven
  • Aegon heeft de oost Europese bezittingen verkocht voor 830 miljoen euro. De koper is het Oostenrijkse Vienna Insurance Group.
  • De Amerikaanse president besloot in een tv interview via de telefoon weer net te doen alsof hij de verkiezingen gewonnen had. Je zou bijna gaan denken dat hij die onzin zelf ook nog blijft geloven. Ondertussen heeft hij weer een rechtszaak in hoger beroep kansloos verloren. Zijn team vergeet steeds dat het om feiten gaat, niet om onzin die je op Internet kan vinden.
  • Volgens FED baas Powell is er nu geen sprake meer van een economie zoals we die kenden. Als u zich dat nog niet realiseerde, dan hoop ik dat dit de wake up call is. Het houdt in dat de economie nu één grote poppenkast is. Het is ontzettend belangrijk dat u stappen neemt om uw vermogen te beschermen! Deze week meer daarover in de Nieuwsbrief.
  • Drama rondom Altice. Grootaandeelhouder Drahi probeert de rest van de aandeelhouders een oor aan te naaien. Dit wordt een heerlijke soap.
  • Het Duitse Vivoryon Therapeutics is vanaf nu een Nederlandse NV. Alle activiteiten blijven in Duitsland gevestigd.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *