LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 30 dec 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 30 dec 2021

ontbossing
  • De rechtszaak rondom de voormalige Theranos CEO zal tot in 2022 duren. Men gaat 3 januari verder. Men is overgegaan op geheimhouding van de procedures en niet duidelijk is waarom er ineens geen openheid meer rondom deze rechtszaak is. Dit is heel opmerkelijk.
  • Ghislaine Maxwell is schuldig bevonden in de misbruik zaak van haar nu overleden vriend Jeffrey Epstein. Ze verdiende er indertijd veel geld mee. Zo’n 30 miljoen dollar in acht jaar tijd. De strafmaat volgt nog.
  • Steeds meer ondernemers beginnen zich wereldwijd te verzetten tegen de beperkingen om Corona tegen te gaan. Hun inkomen en bedrijf wordt opgeofferd zonder dat er voordelen met betrekking tot de voorkoming van Covid tegenover staan. Om een voorbeeld te geven… In Nederland zijn de winkels dicht en dus gaan consumenten massaal naar België. Wat is de zin dan van de winkel sluiting in Nederland? Waarom doen we dat onze winkeliers aan? Ondertussen lopen de besmettingscijfers nog altijd fors op en is er van een enorme sterfte geen sprake meer. Iedereen heeft zich en kan zich beschermen. Doe je dat niet, eigen risico.
    Ziekenhuizen zouden geen rekening meer moeten houden met eventuele Covid patiënten en hiervoor reguliere patiënten niet behandelen. Die waanzin moet ook stoppen.
  • De gasprijzen in Europa zijn aan het dalen! Nu er ook schepen vol gas worden omgeleid naar Europa is de druk er even af. Daarbij geldt dat in delen van Europa, waaronder in Spanje, Frankrijk en de Benelux de temperaturen nu fors oplopen.
  • De ontbossing in Brazilië is in de laatst 15 jaar nog niet zo hard gegaan. Het zijn vooral veeboeren die oerwoud kappen om er ranches te vestigen. In de laatste 12 maanden werd 13.000 vierkante kilometer oerwoud gekapt.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *