LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 3 sept 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 3 sept 2020

 • Mijn video kanaal heeft nu 467 abonnees. Abonnee worden is gratis. Ik zou graag boven de 1000 abonnees willen komen, omdat ik dan wat meer technische snufjes in de video’s kan en mag verwerken. Wordt daarom nu ook abonnee van mijn YouTube kanaal!
  Klik hier
 • De banken autoriteit is van mening dat de witwasregels hun doel voorbij schieten. Ik ben zelf een keer voor zes weken 225.000 euro kwijt geweest. Achteraf vanwege twijfel over de herkomst van het geld. Het was legaal via crowdfunding opgehaald en was prima aan te tonen. Maar nee, net doen alsof het geld zoek is en zes weken een onderneming het geld afnemen voor een &^&%$% 225.000 euro… Dat terwijl banken zelf miljarden witwassen.
  Ja, ik ben ook van mening dat niet alleen de regels, maar ook de uitvoering haar doel ver voorbij schiet.
 • De Brexit onderhandelingen zitten nog altijd rotsvast. Er komt nog één ronde en is die net zo onsuccesvol, dan is een No Deal Brexit onvermijdelijk. Dat zal Nederland hard raken, maar de Britten nog veel meer.
 • Unilever gaat ‘eindelijk’ haar schoonmaakmiddelen vergroenen. Welkom in deze eeuw Unilever…
 • India heeft 118 Chinese apps verboden om nog in India actief te zijn. Het land kan een oorlog met China niet echt winnen, maar kan wel op deze manier laten blijken dat het niet blij is met de landjepik van de Chinezen.
 • Nog altijd meer dan 43.000 nieuwe Corona gevallen per dag in de VS. Dat terwijl de president doet alsof het allemaal al over is. In de VS ondertussen al 184.600 mensen overleden (mede) door Corona.
 • De voorsprong van Biden neemt in de Polls af. Ik ben daar heel blij mee. Het houdt de kiezers scherp. Je moet gaan stemmen op drie november, want niets is zeker. Dát moet iedereen in de VS heel erg duidelijk worden.
 • Volgens Rolls Royce is er weer vraag naar een auto van 311.000 dollar. Ze komen daarom met een nieuw model uit.
Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *