LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 3 aug 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 3 aug 2021

  • Ferrari ziet de verkopen weer op het niveau van voor Corona liggen. Wat hen betreft ligt de crisis in het verleden.
  • Jeff Bezos is niet langer de rijkste man op aarde. Bernard Arnault, de CEO van Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) heeft nu meer persoonlijk vermogen. De reden voor de verandering is de daling van aandelen Amazon. Het aandeel Amazon daalde vrijdag van 3600 dollar naar 3300 dollar. Op nummer drie staat volgens Forbes Elon Musk, op nummer vier staat Bill Gates en nummer vijf is Mark Zuckerberg. Deze vijf mannen hebben samen bijna een biljoen dollar in hun bezit. Dit zouden we mogen bestempelen als een misdaad tegen de menselijkheid. Ze zouden zich kapot moeten schamen voor hun hebzucht.
  • Het wordt autoleveranciers steeds moeilijker om auto’s te leveren. De chiptekorten veroorzaken steeds meer vertragingen en in juli betreft het 25% van alle bestellingen die niet op tijd geleverd konden worden. Het veroorzaakte een daling van de verkopen van nieuwe auto’s van 22,4% in Nederland.
  • Société Générale heeft netto in het laatste kwartaal 1,35 miljard dollar verdiend. Alle onderdelen verdienden meer geld.
  • SBM heeft een intentieverklaring met Petrobras getekend. De FPSO Alexandre de Gusmão zal voor 22,5 jaar worden ingezet op het Mero veld in het Santos Basin dat 160 kilometer voor de kust van Rio ligt. Het schip zal in 2024 klaar zijn en zal uiteindelijk 180.000 vaten olie per dag moeten kunnen produceren.
Tags
Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *