LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 sept 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 sept 2020

vitamine d
  • In Nederland is er bij veertig bedrijven onderzoeken gestart naar misbruik van de Corona subsidie. Er werden 65.000 subsidies verstrekt, dus gelukkig een klein percentage mogelijke fraudeurs, maar iedere fraudeur is er één te veel.
  • Tata Steel in IJmuiden wordt via slimmigheden leeg getrokken door het moederbedrijf. Tata betaalt veel te veel voor grondstoffen en de winst daarop wordt in India geïncasseerd. Het zou in totaal al om 20 miljard euro gaan.
  • Uber mag weer in London gaan rijden. Een rechter was van mening dat het bedrijf goed genoeg had aangetoond dat vroegere problemen nu niet meer zouden gaan voorkomen. In het verleden konden illegale chauffeurs ingezet worden door een probleem met de software.
  • Ben je bang voor Corona infectie, neem dan Vitamine D. Dat is het advies van de bekende Dr. A Fauci. Het is er in de vorm van pillen, maar een kwartier in de zon doet ook wonderen. Het eten van vette vis zoals makreel, tonijn of zalm is ook goed. Het zit ook in champignons. Volgens een onderzoek in de VS heeft 50% an de kinderen en 35% van de volwassenen er een tekort aan Vitamine D. Overigens zijn niet alle wetenschappers het eens met Fauci.., maar noem eens een onderwerp waar wel alle wetenschappers het over eens zijn…
  • Per jaar heeft Trump 70.000 dollar belastingaftrek vanwege persoonlijke “haarproducten”. Het is één van de belachelijke posten waarmee hij zijn inkomstenbelastingen jaar in jaar uit naar nul probeert te krijgen. De man klaagt altijd over ‘de overheid’, maar ondertussen komt hij er jaar in jaar uit wel mee weg.
  • Officieel zijn er nu wereldwijd 1 miljoen mensen met Corona bezweken. Ik schrijf hier bewust niet AAN Corona, want de meeste van de mensen die overleden zijn hadden ook andere ernstige problemen.
  • Aankomende nacht zal het eerste debat tussen Joe Biden en Donald Trump plaatsvinden. Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat lopen. Zal de host in staat blijken de leugens beperkt te houden?
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *