LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 okt 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 okt 2019

brexit

De EU heeft het VK een extra drie maanden uitstel gegeven. Eens kijken hoe die Engelsen deze drie maanden weer volledig gaan verpesten met onderling ruzie maken en stiekeme trucjes verzinnen. Ik vraag me serieus af of ze wel echt weg willen.

FMO, het overheids fonds voor investeringen in ontwikkelingslanden weigert een schikking uit angst om dan verantwoordelijk te worden gehouden. Feit is dat boeren werden vermoord nadat FMO miljoenen te beschikking had gesteld voor ontwikkelingen waarbij de boeren in de weg woonden. Hoe je het ook wendt of keert, zonder die miljoenen van FMO waren die boeren niet vermoord.

Virgin Galactic is na de IPO zo’n 8% gestegen. Het is het eerste beursgenoteerde ruimtetoerisme bedrijf ter wereld.

Yarden lijkt te worden overgenomen door DELA. De bedrijven zijn het er al over eens. De toezichthouder moet zich nog uitspreken. Met de overname wordt het nieuwe bedrijf wel heel erg groot in Nederland.

Blokker moet weer op zoek naar een nieuwe directeur. De huidige directeur houdt het na 1 december weer voor gezien. Ludo Bijvoet is één jaar directeur van Blokker geweest.

Twitter heeft aangegeven dat het niets ziet in een introductie in China.

De regering van BoJo heeft veel geld uitgegeven voor de vermeende Brexit op 31 oktober 2019. Er waren zelfs al munten geslagen voor dit feit. Deze munten gaan nu weer vernietigd worden. Bojo heeft op deze manier honderden miljoenen verspild. Zo was er een peperdure reclame campagne dat je je moest voorbereiden op Brexit, zonder aan te geven wat dit dan precies zou moeten inhouden.

BoJo wil verkiezingen op 12 december. Heel bewust, want dan zijn de meeste studenten naar huis. Ze mogen alleen stemmen daar waar ze wonen. Verkiezingen op 9 december zou gisteren aangenomen zijn, maar dat wil BoJo niet, want hij heeft de stemmen van de studenten niet.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *