LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 nov 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 nov 2019

presentatie, beursbox

Voor vanmiddag zijn er nog enkele plekken beschikbaar. Vanmiddag komt Aloys Mattijssen zijn daytrading software demonstreren. Met die software is iedereen in staat om structureel winstgevend te traden in posities die u echt hooguit 20 minuten in uw bezit heeft. Mailt u mij op tom @ lassing.nl als u alsnog interesse heeft.

China heeft heftig gereageerd op het tekenen van de Hong Kong wet door Trump. De afstand tussen de landen wordt groter en groter. Volgens economen is op dit moment de situatie in Hong Kong de grootste bedreiging voor de aandelenmarkten.

De Baltische staten zijn een powerhouse op het gebied van techstartups. Tweedehandskledingplatform Vinted uit Litouwen heeft als eerste startup een waardering van 1 miljard dollar gehaald. Ook Neo Finance komt uit Litouwen.

Facebook moet een posting door een gebruiker op haar netwerk laten aanpassen. De overheid van Singapore eist dit van Facebook. De poster woont in Australië en zegt zelf niet me te zullen werken aan de aanpassing van de posting. De Australiër was heel kritisch op de overheid van Singapore.

De verbouwing van het circuit van Zandvoort is begonnen. Het circuit moet worden aangepast voor de Formule 1 wedstrijden van 1 tot en met 3 mei 2020.

De overname van Osram door AMS wordt vooral dwarsgezeten door enkele hedgefunds. Die willen simpelweg gewoon een hoger bod.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *