LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 mei 2024

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 mei 2024

  • Vandaag ga ik in het lunchwebinar het aandeel met de tickercode LWLG bespreken. Kenmerkend voor dit aandeel is het feit dat beloning keer op keer nét buiten bereik blijft. Veel beloftes, maar voor beleggers nog altijd geen plezier. Blijft dat zo, of ligt hier een ideaal koopmoment? Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.
  • ABNAMRO neemt Hauck Aufhäuser Lampe over. Dat is een bank voor vermogenden in Duitsland. De bank werkt onder de naam Bethmann Bank. ABNAMRO neemt de bank over van de huidige Chinese eigenaar.
  • PDD, de moedermaatschappij van Temu, is nu meer waard dan Alibaba. Het is daarmee de grootste e-commerce onderneming van China geworden.
  • China heeft een 47,5 miljard dollar fonds opgericht om de achterstand op de ontwikkeling van AI chips die China op de VS heeft, in te halen.
  • In Zuid Afrika zijn verkiezingen. Het gaat slecht in het land en het is ANC corruptie dat daar vooral verantwoordelijk voor is.
  • Samsung krijgt in Zuid Korea te maken met stakingen. Het gaat een vijfde van de werknemers vooral om de onderdrukking van vakbonden.
  • In het proces tegen Trump zijn gisteren de slotpleidooien gehouden. De advocaat van Trump kreeg een serieuze uitbrander van de rechter omdat hij fascistische methodes gebruikte om de jury te beïnvloeden. De advocaat zette de jury onder druk met een verkapte bedreiging. De jury werd direct uit de zaal gehaald en de advocaat kreeg zijn uitbrander. De rechter heeft daarop de jury apart genomen om ze duidelijk te maken dat ze de opmerking van de advocaat niet mogen meewegen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *